Wacht niet tot het te laat is: Cryptocurrencies kopen en meedoen met geld verdienen!

Advocaat onthult 2 niet verzegelde e-mails in SEC en Ripple gate Leestijd: 2 minuten

De rechtszaak van de SEC tegen Ripple neemt een dramatische wending. Rechter Torres staat erop dat er specifieke documenten worden vrijgegeven. 

Bitvavo crypto

Vrijgegeven e-mails

Het gaat om de dagvaarding van Brad Garlinghouse. De CEO van Ripple Labs. Zijn reeks e-mails en die van uitvoerend directeur Chris Larsen worden ook vrijgegeven. 

Advocaat Jeremy Hogan voert daartoe een snel onderzoek uit. Dit om het belang van de recent vrijgegeven documenten te onderstrepen. 

55 miljard XRP

Hogan gaat voorbij aan de aankondiging van de depositie van Brad Garlinghouse. In plaats daarvan richt hij zich op zijn e-mails. In het bijzonder wijst Hogan op een e-mail van de directeur aan de werknemers.

Bitvavo crypto

Daarin merkt Garlinghouse op dat het bedrijf 55 miljard XRP wil inzetten. Dit om investeerders van een voorspelbaar leveringsschema te kunnen voorzien. Hogan zegt dat dit van cruciaal belang is voor de SEC. 

Het woord “investeerders”

Het woord “investeerders” dat wordt gebruikt door de CEO van Ripple heeft hen al eerder geholpen. Dit wekte het vermoeden dat Ripple de prijs van XRP wil verhogen.

Hogan merkt op dat het niet expliciet bewijst dat de XRP houders hiervan op de hoogte zijn. Mede omdat de e-mail alleen aan werknemers is gericht. 

Konijn uit de hoge hoed

De advocaat pakt vervolgens uit met het e-mail antwoord van Larsen aan een XRP investeerder. Deze heeft naar verluidt meer dan € 30.000 aan XRP gekocht.

In de e-mail deelt Larsen zijn gedachten over de ontwikkeling van XRP.  Hij wil de vraag van banken vergroten. Hogan benadrukt dat Larsen in deze context niet beloofd om de prijzen van XRP te verhogen.

Hij concludeert:

“Ik denk dat we zeer binnenkort een uitspraak gaan krijgen over deze 3 de-positieve moties. Daarmee denk ik dat een tijdsbestek van 1 maand mogelijk is.”

Hogan merkt ook op dat de status van rechter Torres hoger is dan die van rechter Netburn. Dit betekent dat zwaarwegende beslissingen binnenkort deel kunnen uitmaken van de rechtszaak.

XRP in de lift

Op dit moment wordt XRP verhandeld op $ 0,6707. In de afgelopen 24 uur stijgt het met 9,07% en 8,54% in de afgelopen 7 dagen. De stijging komt weken van meerdere crashes.

© 2021 - Crypto.nl | Privacy disclaimer | Contact

No coins selected