ALPHA koers

Alpha Finance Lab bouwt aan een ecosysteem van DeFi-Producten die samenwerken om het rendement te maximaliseren en de risico’s voor gebruikers te minimaliseren. Alpha producten zijn gericht op het op een innovatieve en gebruiksvriendelijke manier opvangen van ongeadresseerde vraag in DeFi.

Kennismaking met Alpha Finance Lab

Elk Alpha-product zal gaten in de markt oplossen en problemen aanpakken in de sector waarin het product zich bevindt. De verschillende Alpha-producten zullen dan samenwerken om het overkoepelende thema van het maximaliseren van het rendement voor gebruikers te bereiken.

Bitvavo crypto

Tegelijkertijd biedt het een synergetische oplossing om de neerwaartse risico’s en blootstellingen te minimaliseren. Deze focus ondersteunt de kansen door beslissingen en keuzes die we maken en nemen, te evalueren. We kunnen immers niet elke kans grijpen, op deze manier worden de risico’s door beperkt, doordat alles geëvalueerd wordt.

Zo kun je bijvoorbeeld alleen kiezen voor alleen degene die een duidelijke ongeadresseerde vraag en of marktgaten hebben en synergie brengen in het Alpha-ecosysteem. Op die manier kan Alpha Finance Labs domineren in dergelijke markten, de branche blijven ontwrichten en een superieure waardepropositie bieden in vergelijking met bestaande oplossingen op de huidige markt.

Alpha Finance Lab

Alpha Finance Lab wil een ecosysteem opbouwen van producten die met elkaar samenwerken om zo haar gebruikers over verscheidene blockchains te brengen. Alpha Finance Lab werkt dan ook ondere andere samen met BSC en Ethereum.

Bitvavo crypto

Het allereerste product dat door Alpha is gebouwd heet Alpha Lending. Dit is een gedecentraliseerde krediet protocol waarvan de rentetarieven door middel van algoritmen automatisch worden aangepast. Door ondersteunende activa te kunnen leveren op dit protocol, kunnen haar gebruikers rente verdienen. Door kredietverstrekkers gestorte activa, worden naar een soort smartcontract overgebracht en deze voegt de uiteindelijke totale liquiditeit van alle activa samen in 1 fonds en dit fonds is dan op zijn beurt te gebruiken (lenen) door kredietnemers. Geld lenen kost geld en de opbrengst, of rente die leners betalen, zal gelijk worden over de verstrekkers worden verdeeld. Een gebruiker die over wil gaan tot lenen, zal altijd eerst activa moeten storten zodat deze kan worden gebruikt op het protocol, als onderpand.

Alpha Token

Het Token dat door Alpha gebruikt wordt, heet het ALPHA-token, dit noemen ze ook wel een utility token, oftewel een gebruikerstoken. Bezitters van deze tokens kunnen bijvoorbeeld garant staan voor standaardleningen en op deze manier een deel verdienen van de netwerkkosten.
De Tokens van ALPHA worden ook gebruikt voor mijnen, maar je kunt ook stemmen op nieuwe voorstellen, binnen het ALPHA protocol.

Via een zogenaamde DAO (Decentralized Autonomus Organization) implenteert Alpha Finance Lab op 2 niveaus Governance. Alpha implementeert op die manier beheer op zowel het gebied van productniveau als op het gebied van Finance niveau.

Mensen die Alpha Tokens bezitten kunnen door middel van governance op productniveau, hun stem inbrengen over de meest relevante parameters over specifieke producten van Alpha.

Mensen die Alpha tokens bezitten, kunnen stemmen over de mate van onderling samenwerken als het gaat om de producten van Alpha.

Veilig aankopen van ALPHA-tokens

Heb je je huiswerk gedaan in de wereld van de Crypto en is je keuze gevallen op ALPHA? Dan is de volgende stap, waar koop ik die en nog belangrijker, waar koop ik veilig?

Als je de stap wil zetten om Crypto valuta aan te schaffen, kan het voor beginners een goed idee zijn om dit via een Nederlandse broker te doen.
Een broker die gevestigd is in Nederland kan namelijk de iDeal betalingsmethode aanbieden

Als je ALPHA-tokens wilt aanschaffen, dan kun je dat in Nederland het beste via Ideal doen. Deze bieden je direct de zekerheid en veiligheid die jij wilt. Het is in Nederland namelijk onmogelijk om een betaling via Ideal aan te bieden op enige website wanneer je niet in het bezit bent van een KVK inschrijving. Bij de inschrijving wordt dan ook alle voor- en achternamen geregistreerd.
ALPHA-tokens kun je in Nederland op het moment van schrijven alleen kopen bij Bitcoin Meester. Dit is een van de bekendste exchanges of brokers die we in Nederland kennen. Je hebt voor het aanschaffen van ALPHA-tokens, geen eigen ALPHA-wallet nodig.

Voor de huidige prijzen raden we je aan om google er even op na te slaan.

Hoe kun je veilig jouw ALPHA opslaan?

Als je bent overgegaan tot het aanschaffen dan wil je er natuurlijk ook zeker van zijn, dat deze ten alle tijden veilig zijn!

Zorg er zelf altijd voor dat je, voordat je een broker of een wallet kiest, altijd research doet. Het is belangrijk dat je jezelf inlaat met bekende cryptowallets en brokers. Deze hebben vaak al een grote naam opgebouwd en willen deze uiteraard ook behouden. Hier ben je dus veilig, maar vergeet niet hackers steeds nieuwe manieren vinden om ergens bij te kunnen. Daarom de volgende tips:

  • Maak zoveel mogelijk gebruik van een “2-stappen-vertificatie”
  • Wanneer mogelijk is het verstandig om met kleine, en niet grote bedragen te handelen
  • Geef je wachtwoord nooit uit aan derden
  • Gebruik een e-mailadres die niet bekend is bij hackers
  • Het beste is om een nooit online gebruikt email adres te gebruiken.
  • Zorg altijd voor een uniek en sterk wachtwoord

Het maakt niet uit of je bij 1, of bij meerdere brokers geregistreerd staat, je dient deze stappen eigenlijk altijd uit te voeren.
Het is niet om jou meer werk te geven, maar om je te verzekeren dat jouw tokens en of valuta gewoon veilig staan, waar ze staan.

Sta je geregistreerd bij meerdere brokers, of is dat je bedoeling? Dan moet het ook altijd een prioriteit zijn om deze zelfde stappen bij elke andere broker ook uit te voeren. Het is uberhaupt verstandig voor alle beveiligde omgevingen die je gebruikt. Dus alle omgevingen waar je een wachtwoord voor gebruikt.

Je kunt ervanuit gaan dat als jij het een hacker moeilijk, of te moeilijk maakt, dat de hacker dan zich liever die moeite bespaart en overgaat naar een account die minder moeilijk te hacken is.

Mocht een hacker onverhoopt toch toegang krijgen tot jouw account en hiermee jouw wallet, dan kun je er niks aan of tegen doen. Jij niet, maar ook jouw broker oftewel de website niet. Te laat is bij deze ECHT te laat. Het is dan ook echt uitermate belangrijk dat dit op voorhand GOED gebeurt.
Zodra een hacker toegang heeft tot jouw account, kun je toezien hoe deze hacker al jouw valuta steelt, zonder dat jij in kunt grijpen.

Conclusie Alpha Finance Lab

Alpha richt zich voornamelijk, of eigenlijk exclusief, op het oplossen, of beantwoorden van bepaalde problemen en vragen binnen de wereld van DeFi en DeFi producten. De bedoeling is om dit op een gebruikersvriendelijke en innovatieve manier te realiseren.

Het doel van Alpha Finance lab, is het opbouwen van een ecosysteem, bestaande uit samenwerkende producten waarmee Alpha haar gebruikers over verschillende blockchains zal brengen.

Het gebruikerstoken van Alpha Finance Lab is het ALPHA-token en door het gebruik van deze tokens, kunnen de houders een deel van de kosten van het netwerk verdienen en op deze manier flitsleningen of standaardleningen dekken.

ALPHA-tokens kunnen ook worden gebruikt voor ‘liquiditeit mijnen’ en, om te stemmen voor nieuwe voorstellen op het Alpha protocol.

No coins selected