AMP Koers

AMP (AMP) is het token voor digitale activa dat wordt gebruikt om betalingen op het Flexa-netwerk te onderpanden, waardoor ze direct en veilig zijn. Het is gebouwd op Ethereum in overeenstemming met de ERC20-standaard voor tokens. AMP kan worden gekocht en verkocht voor fiat valuta of andere digitale valuta.

Kennismaken met AMP

Het Flexa-netwerk maakt crypto-collateralized betalingen bij fysieke leveranciers mogelijk. Het netwerk maakt het mogelijk om ondersteunde cryptocurrencies zoals BTC, ETH en anderen te gebruiken om te betalen voor goederen en diensten, terwijl de leverancier betaling in fiat ontvangt.

Bitvavo crypto

Flexa gebruikt zijn token, “AMP”, om cryptobetalingen onderpand te geven terwijl ze worden bevestigd op de respectieve digitale activanetwerken en de betaling in fiat aan de ontvanger afwikkelt. Dit lost een paar problemen op die het crypto-ecosysteem hebben geteisterd, zoals trage bevestigingstijden op netwerken, prijsvolatiliteit en brede acceptatie.

AMP helpt je om risico’s voor gebruikers te decentraliseren met behulp van slimme contract functies die speciaal zijn ontwikkeld voor het onderpand. AMP is ontworpen om zo flexibel en toekomstbestendig mogelijk te zijn. De open-sourcelicentie van AMP maakt het mogelijk om aangepaste onderpandbeheerders voor jouw app te maken en te implementeren om op jouw eigen voorwaarden met AMP te communiceren.

Wanneer nieuwe projecten AMP gebruiken dan profiteren bestaande implementaties van verhoogde liquiditeit en decentralisatie, wat op zijn beurt de volatiliteit vermindert. Het verbetert op deze manier de kwaliteit van het onderpand als gevolg van de vaste voorraad van het token.

Bitvavo crypto

AMP

“Crypto Stripe” Flexa Network heeft een extra verhoging van $ 6 miljoen voltooid in een privéverkoop van zijn AMP-token dat in september 2020 is uitgebracht, waardoor het totaal op $ 20 miljoen komt, evenals een infrastructuurrevisie van zijn cryptobetalingsplatform, in samenwerking met venture firm ConsenSys.

Flexa’s onderhandse verkoop van zijn AMP-token eindigde op 20 november 2020. Nieuw bekendgemaakte spelers zijn compound finance oprichter Robert Leshner’s Robot Ventures II, Starwood Capital oprichter Barry Sternlicht, AlpInvest oprichter Volkert Doeksen en Innopay oprichter Douwe Lycklama.

De toepassing van AMP in de praktijk

AMP is een digitaal token dat wordt gebruikt als onderpand voor waardeoverdrachten. AMP is asset-agnostisch en universeel compatibel met elke vorm van waardeoverdracht, zowel digitaal als fysiek. Het zorgt voor de waarde van elke overdracht terwijl de overdracht onbevestigd blijft, waardoor de vertraging van de overdracht tijdens de verwerking wordt verminderd. In wezen wordt AMP gebruikt als onderpand.

AMP is een token dat gebruikmaakt van de Ethereum-blockchain, het staat bekend als een ERC-20-token. Als ERC-20-token gebruikt het slimme contractsysteem van Ethereum en volgt het de beschreven normen om compatibel te zijn met de Ethereum-blockchain. ERC-20 tokens zijn vergelijkbaar met de Bitcoin en Litecoin.

Als ERC-20 token is AMP gemakkelijk toegankelijk omdat ontwikkelaars het Flexa-netwerk hebben gebouwd op de Ethereum-blockchain. Het aanbod van AMP is vastgesteld op 100 miljard munten. Dit digitale activum is speciaal gebouwd om te functioneren als onderpand om transacties voor merchant-to-merchant betalingen te beveiligen. Tijdens een transactie wordt een periode waarin deze niet is bevestigd, wat seconden tot uren kan duren, en AMP wordt gebruikt om de waarde van die overdracht te verzekeren tot de bevestiging. Use cases voor dit project omvatten niet alleen betalingen, maar ook leningen, uitwisselingen en overschrijvingen.

Veilig aankopen van AMP

AMP is Synereo’s token en is beschikbaar voor gebruikers van het bijbehorende platform. Als jij investeert in AMP dan kun jij bijdragen aan het beheer van het platform en daarmee tokens verdienen. Je kunt AMP tokens kopen op exchanges als Poloniex, HitBTC, Changelly, alcurEx en Upbit. CoinSwitch is het grootste cryptocurrency conversie platform waar jij grote hoeveelheden AMP kunt verhandelen. Als jij gebruik gaat maken van CoinSwitch dan ben jij niet afhankelijk van een aparte wallet om jouw AMP op te slaan. Alle transacties vinden plaats van en naar jouw persoonlijke privé wallet.

Hoe veilig jouw AMP opslaan?

AMP produceert zijn eigen portemonneesoftware die beschikbaar is om te downloaden op zijn website. Hiermee kun jij AMP opslaan op jouw computer. Voor maximale veiligheid kun jij jouw cryptocurrencies opslaan op een speciale hardware wallet. Voorbeelden van hardware wallets die AMP ondersteunen zijn TREZOR wallet of Ledger Nano X. Als jij geen hardware wallet wilt kopen dan kun jij overwegen om een mobiele wallet te gaan gebruiken zoals Atomic Wallet, Jaxx of Coinomi om meerdere cryptocurrencies op te slaan met enkele extra beveiligingsvoordelen.

Conclusie

De nu uit de gratie geraakte Flexacoin (FXC) – verkocht in 2018 en 2019 private financieringsrondes – wordt verruild voor AMP in het licht van een upgrade naar de backend van het betalingsnetwerk, zei Spalding. Flexacoin houders kunnen één-op-één migreren naar het nieuwe token via de officiële portal. Spalding zei dat FXC vaak werd aangezien voor een betalingstoken zelf; het ERC-20-stijl token is slechts infrastructuur voor het Flexa-netwerk.

Het nieuwe model maakt het mogelijk om AMP-tokens “voorwaardelijk” te staken voor onderpandbeheer zonder dat ze van het oorspronkelijke adres hoeven te worden overgedragen. Het netwerk bevat een functie, transferByApproval, die een dynamischer collateral governance van externe accounts mogelijk maakt. Spalding beweert dat de functie een nieuwe Ethereum-adresfunctie is die de tokenruil noodzakelijk maakt. De code van het project werd gecontroleerd door Trail of Bits en ConsenSys Diligence.

“Partitiestrategieën kunnen worden gebruikt om systematisch controller-achtige machtigingen te verlenen aan verschillende actoren in het ecosysteem. Dit stelt het AMP-contract in staat om veelvoorkomende implementatiesituaties voor collateral managers uit te voeren”, aldus een nieuw technisch document.

De crypto-betalingsprovider bracht de Flexa-software in januari 2021 ook uit als een open-source SDK, zei Spalding.

No coins selected