CRO Koers

De CRO token is de native token voor de exchange cryto.com. Je kunt deze token gebruiken om korting te krijgen bij het gebruik van het exchange platform. En exchange tokens zijn hot en kunnen zeer snel in waarden stijgen (zie bijvoorbeeld BNB)

Kennismaking met Crypto.com

Met de opkomst van gedecentraliseerde valuta online en de totstandkoming van de blockchain technologie, bevindt de wereldeconomie zich te midden van een fascinerende opschudding.

Bitvavo crypto

De Bitcoin blockchain is sinds zijn komst enorm gegroeid maar aangezien de vraag naar crypto’s blijft stijgen, blijven nieuwe bedrijven zich in deze industrie introduceren.

Het hebben van meer keuzes voor de beste crypto currency uitwisseling sites maakt het er echter niet makkelijker op om die ene te vinden die het beste bij je past. Wij gaan het nu hebben over een van de meest erkende namen in de branche, namelijk Crypto.com.

De Crypto.com app

Op het moment dat de Crypto.com app gedownload wordt is er simpele toegang tot de services van Crypto.com.

Bitvavo crypto

Met de app is het namelijk mogelijk om een steeds groter wordende selectie crypto’s tegen de echte wisselkoers te kopen en te verkopen en de app kan ook gebruikt te worden om crypto currency op te slaan. Ook is het mogelijk om met de app fiat valuta’s te wisselen, de VISA kaart te beheren, toegang te krijgen tot Crypto Earn services en leningen, Crypto Credit, met crypto aankopen betalen en nog vele andere mogelijkheden. De Crypto.com is eigenlijk een stiekeme alleskunner op crypto gebied. De App is beschikbaar op zowel Android als iOS toestellen en verkrijgbaar in de lokale appstore.

Het belangrijkste kenmerk van de app is de mogelijkheid om crypto tegen echte kosten te kopen en verkopen. Daarbij moet toch echt wel vermeld worden dat om geld te besparen het wel nodig is om te betalen met bankoverschrijvingen in plaats van met een creditcard.

De Crypto.com Exchange

Deze exchange is ondanks het nette ontwerp, voornamelijk gericht op meer ervaren handelaren omdat het niet al te gemakkelijk te navigeren is voor complete beginners. De Crypto.com Exchange is te bereiken via het webplatform en geeft de mogelijkheid voor handel in meer dan 110 liquide markten met Bitcoin, Tether USD en Crypto.com Coin basisparen. Sinds februari 2021 is er een mogelijkheid bijgekomen om limiet-, markt- en geavanceerde stop- limiet- en stop loss orders te plaatsen.

Ook hebben de gebruikers van de Exchange toegang tot Crypto.com uitleendiensten, is het mogelijk om deel te nemen aan The Syndicate evenementen waarmee met kortingen nieuwe genoteerde munten gekocht kunnen worden en kan er gebruik gemaakt worden van Crypto.com Supercharger staking pools en aanzienlijke opbrengsten oogsten voor bepaalde activa.

Op het moment dat de native CRO tokens van de beurs gebruikt worden is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor extra kortingen. Ook kan je het simpeler maken om munten heen en weer over te dragen voor het geval een nieuwe opname of storting nodig is en dit kan gedaan worden door de Exchange te verbinden met de Crypto.com app account.

Geschiedenis Crypto.com en Tokens

In juni 2016 is Crypto.com begonnen als Monaco Technologies GmbH. Het is destijds opgericht door Kris Mrszalek. In 2017 is door Monaco een eigen token gelanceerd via een ICO genaamd de MCO.

In 2018 vond er een rebranding plaats naar Crypto.com en een paar maanden later werd de Crypto.com Visa Card verzonden. In deze zelfde tijd werd ook de lancering van Crypto.com Chain met eigen CRO token aangekondigd. Vanaf dat moment werden CRO tokens uitgezonden naar MCO token houders.

In 2019 is ook een eigen exchange gelanceerd door Crypto.com, hun doel was om een groter marktaandeel te winnen onder de cryptohandelaren. In 2019 heeft Crypto.com ook gezorgd dat Crypto.com Pay, Earn en Crypto Credit services gelanceerd worden en daarnaast werden in de Verenigde staten ook de Visa- kaarten verzonden.

In 2020 begon Crypto.com ook deze kaarten aan Europese klanten te leveren en werden de DeFi Swap services en de niet-bewarende DeFi Wallet gelanceerd. Daarnaast werd ook het MCO token volledig uitgefaseerd door het MCO token naar CRO te ruilen. Dit betekende dat CRO tokens ingezet moesten worden voor de cashback beloningen door de gebruikers van de Crypto.com Visa kaart.

Veiligheid Crypto.com

Een zogeheten “Defense in Depth” cultuur is wat er door Crypto.com gehanteerd wordt. Om deze reden is het platform nog niet gehackt. Ook wordt er voor het gebruikersgeld voor 100% gebruik gemaakt van een offline koude opslag. Door een partnerschap met Ledger Vault wordt er ook gebruik gemaakt van diens institutionele bewaaroplossing. Dit is met technologieën als Hardware beveiligings modules (HSM) als ook sleutels met meerdere handtekeningen en deze worden tevens gebruikt voor het beschermen van de hot wallet. Daarnaast zorgt Crypto.com er ook voor dat het fiatgeld nooit door Crypto.com of diens schuldeisers opgeëist kan worden door te zorgen dat de gebruikers het eigendom behouden van de gestorte fiat.

Waar te koop

De CRO is zoals vele coins/ tokens op meerdere plaatsen te verkrijgen. De belangrijkste beurzen voor handel in Crypto.com Coin zijn momenteel Huobi Global, OKEx, Upbit, CoinTiger en FTX. Uiteraard heeft niet iedereen dezelfde wensen en verwachtingen dus lees je goed in wat de kosten en mogelijkheden zijn bij de verschillende beurzen voor je een keuze maakt.

CRO Wallet

De meest veilige en flexibele crypto portemonnee is de DeFi Wallet. De DeFi Wallet is een niet bewaarplichtige Wallet die een volledige reeks DeFi services op één plek biedt, waar er volledige controle blijft over de crypto en de privé sleutels. De opgeslagen tokens worden beschermd door de meerlaagse beveiligingsfuncties.

Conclusie

Een beginners vriendelijke crypto handelsplatform. Dit platform maakt het simpel om crypto te verkrijgen het te wisselen en het uit te geven. Binnen Crypto.com is het eveneens mogelijk om de andere diensten die het platform aanbiedt zoals Staking, Earn, DeFi Swap en Wallet, Pay en Lending te gebruiken. Hierdoor is het eigenlijk een handige one-stop-shop voor alles wat met crypto te maken heeft.

No coins selected