HT Koers

Huobi is een van de grotere cryptomarkt van dit moment. Alhoewel de primaire focus op de Chinese markt ligt, is het nu vrijwel overal toegankelijk. Als je interesse hebt, lees dan verder. Wij leggen je uit hoe Huobi werkt en gaan in op de koersverwachtingen.

Kennismaking met Huobi Token

Zoals we al zeiden, is Huobi momenteel een van de populairste exchanges. Ze staan in de top 5 van de wereldranglijst. Het bedrijf strooit met handelsrecords. Het is dan ook vaak beschuldigd van vervalsing van behaalde resultaten, maar bewijs hiervoor is nooit geleverd.

Bitvavo crypto

De exchange werd gelanceerd in 2013 en heeft Singapore als thuishaven. Hun grootste klantengroep komt uit China, waar hun primaire focus ook op ligt. Tegenwoordig is het platform wereldwijd toegankelijk. Hiermee is het een internationaal platform geworden voor de handel in cryptomunten, met een dagelijkse omzet van meer dan 1 miljard. Huobi is voornamelijk bekend als exchange maar ze doen nog meer. Zo is er de Huobi mining pool, en het Huboi token. Dit is een ERC-20 token, gebaseerd op Ethereum. Daarnaast is er nog een ontwikkel lab waar blockchain gerelateerde projecten worden ontwikkeld.

Huobi heeft een overzichtelijke user interface en begrijpelijke functies. Alhoewel hij in verschillende talen beschikbaar, is aleen de Chinese en Engelse variant van een goed niveau. De klantenservice functioneert prima en heeft een goede response. De website heeft voldoende snelheid en is responsief. Dit alles zorgt ervoor dat het een gebruiksvriendelijke exchange is. Voor de snelheid van de website is van belang. Zeker gezien de handelsvolumes van Huobi. Dan moet alles snel en soepel verlopen, en dat is Huobi aardig gelukt.

Veiligheid

Huobi heeft de security van het platform hoog in het vaandel staan. Men heeft hier veel in geïnvesteerd.  Het platform is door meerdere derde partijen uitvoerig getest en goed bevonden. Zo biedt het platform PGP-codering voor emailverkeer en ”Two Factor Authentication (2-FA)”. Ruim 98 % van alle klant activa wordt bewaard in de offline multi-sig cold-wallet. Deze worden 24 uur per dag gemonitord. Dit gebeurd ook bij de hot-wallets. Bij eventuele issues kan het personeel direct acteren.

Bitvavo crypto

Huobi token (HT)

De Huobi exchange heeft zoals de veel exchanges, een eigen token, de Huobi Token (HT). Deze ERC-20 token heeft het Ethereum netwerk als basis. De HT heeft verschillende functies. Uiteraard kan je hem gebruiken als je wilt handelen op het Huobi platform. Gebruiken je de HT dan scheelt je dat tot wel 50 procent in de handelskosten. Dit is dus aantrekkelijk.

Je kunt de Huobi token niet kopen. Hij is gratis te verkijgen op het moment dat je zogenaamde Point Cards koopt. Op deze Point Card staat een bepaalde hoeveelheid punten, waarmee je de handelskosten kan betalen. 1 punt heeft dezelfde waarde als aan 1 USDT. USDT is de equivalent van de USD). Op het moment dat je bijvoorbeeld voor 100 USDT aan Points koopt, ontvang je ook 100 Huobi tokens.

Er worden maximaal 500 miljoen tokens uitgegeven. 300 worden geschonken aan de gebruikers die Point Cards kopen. Huobi gebruikt per kwartaal 20 procent van de opbrengsten om tokens terug te kopen op de markt. De teruggekochte tokens zijn bestemd voor het Huobi Investor Protection Fund (HIPF). Dit fonds is ter bescherming van de community en de stabiliteit van het platform.

Wallet

Huobi heeft zijn eigen wallet die ook veel andere crypto-currency ondersteund. Zoek je echter meer veiligheid tegen hackers, is een hardware wallet aan te raden. De Ledger Nano X is een veelgebruikte hardware die goed staat aangeschreven.

Waar kan ik HT kopen?

Om HT te kunnen kopen hoeft je niet perse al in het bezit van andere cryptomunten zoals Bitcoin te zijn. Via Bitvavo of Binance kun je HT aankopen en de betalingen via iDeal verrichten. Wel zo handig en eenvoudig natuurlijk.

Koersverwachtingen

De Huobi Exchange is een van de grotere exchanges. Het Huobi token heeft zo zijn specifieke voordelen. De verwachtingen over de koersontwikkelingen zijn dan ook positief. Uitspraken daarover doen blijft echter altijd moeilijk. Gezien de groei die men doormaakt zien wij de toekomst echter positief in. Als je interesse in HT hebt, is het altijd raadzaam om je goed in te lezen en het nieuws omtrent de exchange en het Huobi token goed te blijven volgen. Op deze wijze kan jezelf het voor jou gunstige moment bepalen om in te stappen.

Conclusie

Huobi is een van de grootste markten van Azie. Er wordt enorm veel gehandeld in ruim 180 cryptocurrency en de ondersteuning is op zich prima geregeld. Ook met de veiligheid is het prima gesteld. Het systeem van Point Cards en de kortingen die hierbij gelden, is aantrekkelijk voor de grotere handelaars. De standaard handelskosten zijn wel wat hoger dan bijvoorbeeld bij Binance. Er doen wel verhalen de ronde over mogelijke vervalsing van omzet cijfers, maar het bewijs hiervoor ontbreekt. Naar onze mening is het prima exchange voor handelaren die interesse hebben in cryptomunten met een lage waarde.

No coins selected