LEO Koers

Unus Sed Leo is een cryptomunt waar je steeds meer over hoort. Hij staat niet voor niets in de top 100. Gezien de vele positieve ontwikkelingen bij dit blockchain project kiezen steeds meer investeerders ervoor om Unus Sed Leo aan te kopen. Wij gaan in wat Unus Sed Leo precies inhoud en hoe de verwachtingen voor de toekomst zijn.

Kennismaking met Unus Sed Leo

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat exchanges hun eigen token uitbrengen. Men noemt dit ook wel Utility tokens. Unus Sed Leo (LEO) is er ook zo een. De laatste jaren zijn ICO’s uiterst populair geworden. Een ICO is in feite een vorm van crowdfunding die vaak wordt gebruikt door crypto projecten om een flitsende start te kunnen maken. Dit leverde vrijwel altijd enorm veel startkapitaal op, dat veel Exchanges op het idee kwamen om dit zelf ook een cryptomunt voor gebruik op hun eigen platform. Hierbij geven ze gebruikers extra voordeeltjes om het aantrekkelijk te maken.

Bitvavo crypto

Zo kwam ook iFinex, het bedrijf achter de Bitfinex Exchange, op dit idee. Zij lanceerden de Unus Sed Leo. Bij de ICO die hiervoor werd gestart, haalden ze zo’n 1 miljard dollar op. Er zijn 1 miljard LEO uitgegeven. De aanvankelijke koers stond dan ook op $ 1,00. De LEO is te gebruiken op de exchange inclusief de diverse services.

Nu lopen de meningen waarom men de token is gaan maken nogal uiteen. Natuurlijk is het een goed middel om klanten te binden. Zij krijgen immers diverse voordelen en er kan winst worden behaald. Op zich prima natuurlijk. Maar er was ook nog een andere reden. Door een conflict met de overheid, waarbij iFinex met een inbeslagname van om en nabij de 850 miljoen dollar te maken kreeg, kwamen zij in financiële problemen. Er lopen nog steeds rechtszaken tegen diezelfde overheid en iFinex heeft goede hoop dat ze het geld uiteindelijk toch terugkrijgen. Maar vrijwel direct hierna is ook Unus Sed Leo gelanceerd. Dit heeft men dus heel slim aangepakt.

Strategie

Daarnaast heeft het bedrijf ook een strategie bedacht om het verloren geld terug te verdienen. Het plan is om uiteindelijk alle tokens terug te kopen van de investeerders. Hiervoor is een speciaal mechanisme opgezet. iFinex geeft aan dat ze teruggekochte tokens zullen vernietigen. Dit noemt men ook wel ‘burnen’ . Hierbij wordt de token naar een ontoegankelijke wallet verstuurd, waardoor ze onbruikbaar zijn. Tokens worden tegen de op dat moment geldende koers teruggekocht.  iFinex gaf ooit aan dat dit ‘burningproces’ zal doorgaan totdat alles is teruggekocht. Het gevolg zal dan zijn dat de supply  dus een stuk lager wordt. Dit zal ongetwijfeld ook weer een gunstig effect hebben op de koersontwikkelingen. Erg interessant dus voor investeerders.

Bitvavo crypto

Via een dashboard wordt de actuele voorraad getoond en hoeveel tokens er inmiddels zijn verbrand. Alleen al vanwege de hierboven genoemde strategie is Unus Sed Leo dus een uniek blockchain project te noemen.

Waar kan ik Leo’s kopen?
Als je wilt investeren in deze cryptomunt, kan je hier op verschillende manieren aan komen. Unus Sed Leo kan je kopen bij bijvoorbeeld Bitvavo, Binance of Bitcoinmeester. 

De koersverwachtingen

Unus Sed Leo groeit enorm snel. Maar waar gaat het heen met de prijs. Om hier iets over te kunnen zeggen, moet je weten waar het project mee bezig is. Bij Unus Sed Leo werkt men er hard aan om nieuwe ontwikkelaars te werven. Daarnaast wil men nieuwe bedrijven en samenwerkingsverbanden toevoegen aan het project. Hierdoor wordt de slagvaardigheid alleen maar groter. Tot slot zullen er nieuwe technische ontwikkelingen worden doorgevoerd, om zo tot een nog betere blockchain te komen. Allemaal positieve ontwikkelingen dus.

Lange termijnverwachtingen

Als je iets over een koersverloop wilt zeggen, moet je altijd naar een langere termijn kijken. Over een kortere periode gezien kunnen prijzen van cryptomunten nogal bewegelijk zijn. De ene dag dalen ze, terwijl ze even later weer stijgen. Over een lange termijn gerekend is er over het algemeen een zeer hoog rendement te halen. Belangrijk is natuurlijk dat doelstellingen gehaald worden en projecten goed worden afgerond. Tot nu toe lukt dit allemaal uitstekend bij Unus Sed Leo. Er wordt ook volop geïnvesteerd. Als ze hierop door kunnen pakken, en het aantal samenwerkingen weten uit te breiden gaat het bedrijf dus ongetwijfeld een gouden toekomst tegemoet.

Het zou dan maar eens zo kunnen gebeuren dat er de komende jaren een stijging van enkele honderden procenten kan worden behaald. Gezien de huidige ontwikkelingen is een 100% stijging al op wat kortere termijn ook zeker realistisch. Zeker als je meer met de kortere termijnen bezig bent, is het belangrijk om het nieuw omtrent Unus Sed Leo te blijven volgen. Want zoals vrijwel altijd bepaald dit nieuws voor een belangrijk deel de koersontwikkelingen.

Conclusie

Vele experts hebben een groot vertrouwen in Unus Sed Leo. Velen zien de meerwaarde in van het toch zeker uniek te noemen project en geloven in de strategie die wordt gevolgd. Een top 100 notering of misschien nog wel hoger is op de langere termijn zeker realistisch. Ons advies is om het nieuws omtrent Unus Sed Leo te blijven volgen.

No coins selected