OKB Koers

OKB is een Global Utility Token uitgegeven door de OK Blockchain Foundation met een totaal van 300 miljoen. OKB is ontworpen door OKEx’s beste onderzoeks- en ontwikkelingspersoneel op basis van blockchain technologie met het gebruik van een symbolisch economisch model om ‘s werelds meest hoogwaardige innovatieve digitale activa te verbinden met OKEx platformgebruikers. OKB heeft een betere ecologische gesloten kringloop dan OKEx opgebouwd en een win-win bereikt in de blockchain industrie.

Kennismaking met OKB

OKB is een wereldwijd hulpprogramma cryptocurrency welke wordt uitgegeven door OK Blockchain Foundation. OK Blockchain Foundation is een token economy-systeem dat is ontworpen en gelanceerd door een ontwikkelingsteam van wereldklasse op basis van blockchain technologie. Het doel van OKB is om een verbinding te leggen tussen potentiële digitale activaprojecten en OKEx gebruikers. Deze combinatie wordt verbonden met professionele investeerders om zo een ecosysteem te laten ontstaan dat helpt om de ontwikkeling van blockchain technologie en de digitale activa industrie te bevorderen.

Bitvavo crypto

OKB is ook het native exchange token van OKEx dat kortingen biedt op handelskosten, toegang tot het OK Jumpstart initial exchange offering (IEO) platform en stemrechten voor tokens die op de exchange worden vermeld. Transactiekosten zullen in de toekomst worden betaald door OKB op de OKChain-blockchain. Ook zal de gedecentraliseerde uitwisseling genaamd OKDEX een rol spelen. Op Malta werd in 2017 de crypto-uitwisseling genaamd OKEx gelanceerd. In 2018 werd het native token genaamd OKB uitgebracht.

OKB is dus de token van OKEx. Maar wat is OKEx precies? OKEx is een toonaangevende uitwisseling van digitale activa en biedt geavanceerde financiële diensten aan handelaren wereldwijd met behulp van blockchain-technologie. OKEx biedt honderden token- en futures-handelsparen om handelaren te helpen hun strategie te optimaliseren. De exchange is ook één van de top digitale activabeurzen per handelsvolume en zij bedienen miljoenen gebruikers in meer dan 100 landen. Onze BTC futures handel heeft bijna $1.5B volume per dag, en wordt algemeen erkend als de gouden standaard van de industrie.

OKB

OKEx is de toonaangevende wereldwijde crypto-uitwisseling. Deze crypto-uitwisseling is beveiligd met SSL-codering op bankniveau en heeft ook een cold storage waar jouw cryptomunten bewaard kunnen worden. Gedistribueerde servers voor snelle crypto-handel op basis van realtime gegevens vindt plaats bij deze uitwisseling.

Bitvavo crypto

De toepassing van OKB in de praktijk

Er wordt gezegd dat 2019 het jaar was van mainstream blockchainadoptie. Sinds de OKB-migratie naar de Ethereum blockchain heeft de wereld de implementatie van native tokens in het dagelijks leven nog meer verhoogd. Maar waar kun je OKB tegenwoordig allemaal voor gebruiken?

OKB tokens kunnen tegenwoordig eenvoudig worden gebruikt voor situaties uit het dagelijkse en ‘normale’ leven. Denk bijvoorbeeld aan het boeken van een hotel, het aanvullen van jouw mobiele abonnement, het kopen van games en nog veel meer.

Uiteraard accepteren nog niet alle firma’s betalingen in OKB. Gelukkig werkt het team achter de OKB dagelijks met grote bedrijven om de mogelijkheden van betalingen in OKB te presenteren zodat deze bedrijven wellicht de OKB gaan implementeren in hun bedrijfsvoering.

Naast het kopen van diensten en goederen is het ook mogelijk om de beveiliging van jouw blockchain of smart contract te verbeteren met behulp van OKB. Daarnaast is het ook mogelijk om OKB te gebruiken voor financiële diensten. Om OKB gebruikers toegang te geven tot een breder scala aan DeFi-services werkt het team van OKB samen met een aantal serviceproviders om het inwisselen van services met OKB mogelijk te maken.

Het team achter OKB hoopt dat de OKB in de toekomst voor nog veel meer zaken gebruikt kan worden. Het vergroten van de implementatie van de token in het dagelijks leven is iets waar zij hard aan werken bij OKB.

Veilig aankopen van OKB

Het kopen van OKB met fiatvaluta’s zoals de USD, CAD, AUD, EUR of GBP kan eenvoudig via verschillende exchanges. Het is ook mogelijk om OKB te kopen met behulp van een andere cryptomunt zoals de BTC of ETH.

Als eerste moet jij dus op zoek gaan naar een exchange die zowel fiat als cryptocurrency ondersteunt om het kopen van OKB te vereenvoudigen. Op de exchange moet jij vervolgens een account openen. Controleer goed de betrouwbaarheid van de exchange voor jij jouw persoonlijke gegevens vrijgeeft. Vervolgens dien jij fiatvaluta of cryptocurrencies op jouw account te storen. Met behulp van een eenvoudige knop kun jij een bepaalde hoeveelheid OKB kopen. De aankoop van OKB wordt voltooid door een wallet te installeren waarin jij jouw OKB kunt opslaan.

Hoe veilig jouw OKB opslaan?

Een cryptocurrency wallet is een softwareprogramma waarmee jij jouw digitale valuta’s kunt opslaan, verzenden en ontvangen. Omdat cryptocurrency niet in fysieke vorm bestaat heeft jouw portemonnee eigenlijk geen van jouw munten. In plaats daarvan worden alle transacties geregistreerd en opgeslagen op de blockchain.

Een crypto wallet heeft een openbare sleutel waarmee mensen geld naar jouw portemonnee kunnen sturen. De privésleutel wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het geld dat in de wallet is opgeslagen. Hiermee kunnen mensen het geld controleren dat is gekoppeld aan het adres van de portemonnee. De openbare sleutel mogen anderen zien. De privésleutel dien je geheim te houden om fraude te voorkomen.

Omdat iedere handelaar zijn eigen behoeften heeft is er geen perfecte wallet om OKB in op te slaan. Zo zijn online wallets minder veilig maar zorgen zij er wel voor dat jij snel een eenvoudig kunt handelen. Hardware wallets zijn meer geschikt voor investeerders op lange termijn en zijn ook beter beveiligd.

Voorbeelden van wallets voor jouw OKB tokens zijn Ledger Nano X, KeepKey, Atomic Wallet, Trezor, Sugi of MetaMask Wallet.

Conclusie

OKB is de native utility token van OKEx. OKB wordt uitgegeven door de OK Blockchain Foundation en goedgekeurd door OKEx. Vanaf mei 2019 heeft OKEx een OKB ‘’Buy-Back & Burn’’-regeling geïmplementeerd voor de circulerende 300 miljoen tokens met 30% van de inkomsten uit handelskosten van de spotmarkt die zijn toegewezen aan de terugkoop van OKB van de secundaire markt. Als de tokens zijn teruggekocht dan worden ze naar een zwart gat gestuurd om te worden verbrand.

OKB heeft intern en extern 52 toepassingsscenario’s ontwikkeld die betrekking hebben op betalingen, marktgegevens, portemonnee, kredietverlening en vermogensbeheer, cyberbeveiliging, reizen, levensstijl en entertainmenttoepassingen. Hierdoor kunnen houders van de OKB producten of diensten kopen met behulp van de cryptocurrency.

No coins selected