• 0 - Waardering

OmiseGO koers

De Ethereum blockchain heeft sinds haar bestaan dienst gedaan als basis voor verschillende nieuwe, financiële technologieën. Dit geldt eveneens voor de cryptovaluta OmiseGO. Bij de lancering van deze nieuwe cryptomunt was het doel om iedereen in de wereld een digitale portemonnee aan te bieden waarmee real-time peer-to-peer waarde kan worden uitgewisseld. De technologie moest er vooral voor zorgen dat klassieke partijen zoals banken en overheden kunnen worden uitgeschakeld. Het was het Aziatische bedrijf Omise die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de cryptomunt en er bijgevolg ook haar naam aan heeft verleend. Het bedrijf omvat reeds meer dan 100 medewerkers welke door de jaren heen reeds meerdere zakelijke, financiële oplossingen heeft aangeboden op Aziatische markten zoals Thailand en Japan.

OmiseGO koers

Kennismaking met OmiseGO

Met het live gaan van de OmiseGO cryptovaluta wordt er voor veel mensen verspreid in de wereld een interessante oplossing aangeboden. We staan er vaak niet of slechts zeer beperkt bij stil, maar het komt ook tegenwoordig nog steeds vaak voor dat mensen niet de beschikking hebben over een eigen bankrekening. Verschillende oorzaken kunnen hiervan aan de basis liggen. Denk op dit vlak niet alleen aan corruptie, maar ook aan armoede. Het is de nobele gedachte achter de technologie van OmiseGO om hier voor eens en altijd verandering in te brengen. Zij willen ook deze mensen namelijk niet alleen een gebruiksvriendelijke betaaloplossing aanbieden, maar ook één die perfect schaalbaar en decentraal is. De benaming van de cryptocurrency op de OmiseGO blockchain luistert naar de naam ‘OMG’.

Vervanging van OMG ERC-20 tokens

Het is de taak van de OmiseGO blockchain om de OMG ERC-20 tokens op de blockchain van Ethereum te vervangen. Ondanks het feit dat deze eerste uiteraard over een sterke connectie beschikt met de ETH blockchain zal de technologie dus functioneren op een geheel eigen OMG blockchain. In vergelijking met bijvoorbeeld de Bitcoin is het niet zozeer de functie van de OMG om dienst te doen als vermogensopslag. Ze is dan ook vooral in het leven geroepen om dienst te doen als betaalmiddel. Het achterliggende concept van OmiseGO is dan ook om deze dienst te laten doen als digitale portemonnee waarmee het mogelijk wordt om onderling tussen verschillende partijen betalingen uit te voeren. Hiervoor is er bovendien geen verdere tussenkomst vereist van een derde partij zoals met name een centrale autoriteit. Of OmiseGO er ook daadwerkelijk in zal slagen om uit te groeien tot een internationaal geaccepteerde betaalmethode voor alle mensen in alle landen is uiteraard nog maar de vraag. Hier zal de toekomst uiteindelijk een antwoord op moeten geven.

Toegankelijke blockchain technologie voor iedereen

De technologie waar OmiseGO op gebaseerd is moet het voor alle mensen op deze planeet mogelijk maken om op een zeer toegankelijke, veilige en bovendien ook betaalbare manier betalingen naar eender welk land ter wereld uit te kunnen voeren. Dit uiteraard zonder dat er ook maar enige derde partij een stok in de wielen kan steken. Wil je graag de volledige presentatie van deze cryptocurrency bekijken welke gebeurt door enkele absolute sleutelpersonen binnen het bedrijf achter de OmiseGO? Dat is perfect mogelijk door het bekijken van deze video:

De waarde van OmiseGO

Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de uitgifte van de OmiseGO werd opgericht in het jaar 2013. Ze specialiseerde zich in eerste instantie in zakelijke betaaloplossingen en richtte zich in eerste instantie vooral op de markten van Thailand, Japan en Indonesië evenals haar thuishaven Singapore. Het bedrijf kan rekenen op een bewezen track record voor wat financiële innovaties betreft. Ze kreeg dan ook een mooie herkenning in november 2016 door Fobes als ‘Fintech Rockstar’. Omise heeft zich binnen de markt gemanifesteerd als een partij welke is gespecialiseerd in het oplossen van cruciale problemen waar vooral bedrijven op de diverse Aziatische markten met de nodige regelmaat mee geconfronteerd werden.

Oprichting van het Omise Blockchain Lab

Bovenstaande bleef zo tot op het ogenblik dat men er voor koos om in het jaar 2015 het zogenaamde Omise Blockchain Lab op te richten. Dit onderdeel van het bedrijf werd belast met de taak om op basis van de blockchain technologie te trachten om actuele problemen te verhelpen die zich in de wereld afspelen. Het spreekt voor zich dat de oprichting van OmiseGO er niet zomaar kwam. Er ging dan ook heel wat jaren onderzoek evenals testwerk aan vooraf. De allereerste applicatie welke zal werken op het OmiseGO netwerk is de zogenaamde OmiseGO wallet.

Crowdfunding actie voor OmiseGO

In de zomer van 2017, meer bepaald in de maand juli werd er een crowdfunding actie opgezet voor OmiseGO. De crowdfunding actie had als doel om OMG tokens te verkopen aan investeerders die reeds vanaf het eerste uur interesse hadden in de virtuele munt. De ICO van OmiseGO kenmerkte zich door een aantal niet onaanzienlijke verschillen in vergelijking met andere crypto’s die op de markt zijn terug te vinden. Dit komt onder meer door het feit dat de OMG crowdsale niet alleen zeer beperkt werd georganiseerd, maar ook nog eens privé was. Met andere woorden, alleen op het ogenblik dat je over een uitnodiging beschikte kon er aan de crowdsale worden deelgenomen. Het totale bedrag welke uiteindelijk kon worden opgehaald bedroeg 25 miljoen dollar. De tokens die werden uitgegeven tijdens de crowdsale waren zogenaamde ERC-20 tokens op de blockchain van Ethereum. Gedurende het vierde kwartaal van 2017 zal er door Omise uitgepakt worden met een geheel eigen OmiseGO blockchain.

Hoe OmiseGO kopen?

OmiseGO kopen kan gebeuren op verschillende manieren. Bij verschillende aanbieders moet je reeds in het bezit zijn van een andere cryptocurrencie om te kunnen genieten van de interessantste aankoopmogelijkheden. Dat is bij ons niet het geval. OmiseGO kopen is via deze website namelijk mogelijk door gebruik te maken van de bekende en betrouwbare Nederlandse betaaloptie ‘iDeal’. Dit betekent dat de aankoop meteen plaatsvindt en je ook direct op een zeer eenvoudige manier eigenaar wordt van de OmiseGO crypto’s. Ben je dus geïnteresseerd in het kopen van de OmiseGO cryptovaluta, maar heb je op dit ogenblik nog geen andere cryptocurrencies om deze aankoop mee uit te voeren? Wil je hiervoor bovendien gebruikmaken van een vertrouwde en echt betrouwbare betaaloptie? In al deze gevallen ben je hier bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres!

bitcoin
Bitcoin (BTC) 8.372,09 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) 171,03 2.63%
monero
Monero (XMR) 57,09 1.55%
ripple
XRP (XRP) 0,268730 0.03%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) 268,47 2.89%
iota
IOTA (MIOTA) 0,250845 2.18%
dash
Dash (DASH) 66,29 1.47%
stellar
Stellar (XLM) 0,072298 0.35%
cardano
Cardano (ADA) 0,040305 3.13%
neo
NEO (NEO) 10,06 0.63%
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) 4,54 2.12%
qtum
Qtum (QTUM) 2,04 2.46%
omisego
OmiseGO (OMG) 0,950375 6.87%
eos
EOS (EOS) 3,23 0.90%
tron
TRON (TRX) 0,018119 2.38%
verge
Verge (XVG) 0,003620 4.49%
siacoin
Siacoin (SC) 0,001823 1.32%
golem
Golem (GNT) 0,041221 1.60%

© 2019 - Crypto.nl | Privacy disclaimer