RSR Koers

Reserve is een flexibele pool van stablecoins die is ontworpen om risico’s te verminderen door een diversificatie en gedecentraliseerd bestuur. Voor dagelijkse gebruikers is Reserve slechts een app voor het kopen, vasthouden en uitgeven van digitale Amerikaanse dollars.

Kennismaking met Reserve Rights

Meer dan 10 jaar na de oprichting van de Bitcoin- en blockchainprotocollen worstelen netwerken nog steeds met het schaaldilemma dat hen ervan weerhoudt om naar mondiaal niveau te groeien en tegelijkertijd stabiele koopkracht en waarde te bereiken. Het Reserve Protocol en zijn team willen dit allemaal dus veranderen door een toegankelijke en vertrouwde stablecoin te maken die kan schalen naar wereldwijd gebruik.

Bitvavo crypto

Volgens de makers van het Reserve Protocol zullen cryptocurrencies en blockchains uiteindelijk consolideren. Er zal een machtsstrijd zijn om te bepalen welke blockchains het nuttigst en het meest bruikbaar zijn, en uiteindelijk zullen we een klein aantal cryptocurrencies zien ontstaan met wereldwijde overheersing. Totdat dit gebeurt blijven er verstoringen in de financiële wereld en de mogelijkheid van een dreigende catastrofe als centrale bankiers bergen geld op tafel drukken. Zodra cryptocurrencies consolideren en wereldwijd gaan, zal waarschijnlijk een gouden periode van welvaart volgen.

Reserve Rights

Momenteel zijn er twee verschillende ERC-20 tokens die samenwerken in het Reserve protocol. Dit zijn de Reserve Stablecoin (RSV) en de Reserve Rights Token (RSR). Het Reserve Rights Token heeft twee primaire functies binnen het Reserve Protocol:

  1. Het is een nuttig token waarmee houders kunnen stemmen over bestuursvoorstellen.
  2. Het zal helpen om de RSV-waarde op de richtprijs van $1 te houden.

In tegenstelling tot de stablecoin RSV is de RSR token volatiel. Ze zijn aangeboden aan investeerders en de opbrengsten financieren het Reserve Protocol project. Hoewel de RSR volatiel is, wordt deze ook gebruikt om de collateralisatie rente en peg van de RSV te garanderen.

Bitvavo crypto

RSR wordt ook gebruikt om het netwerk te herkapitaliseren als op enig moment de activa in de kluis van de Reserve afschrijven en de bestaande RSV niet langer volledig kunnen onderpanden. Als gevolg hiervan zal het aantal RSR-tokens dat circuleert afnemen wanneer het totale aanbod van RSV toeneemt. Dit komt omdat de geboden arbitragemogelijkheid alleen kan worden benut door RSR-houders die vervolgens schikken door RSR te verkopen.

De toepassing van Reserve Rights in de praktijk

Reserve Rights Token (RSR) is een utility token van het Reserve Protocol voor een stablecoin gebouwd op het Ethereum netwerk.

Toen het team van Reserve Right een lange termijn stablecoin wilde bouwen namen ze verschillende ontwerpbeslissingen. Hieronder viel een asset peg die voor een korte tijd aan fiatvaluta was gebonden, maar op de lange termijn aan een mandje van activa is gebonden. Het zal volledig worden gedekt door een gedecentraliseerd uitgiftesysteem. Het Reserve Protocol bevat een dubbel symbolisch model: het RSR utility token en de RSV stablecoin die ondersteund wordt door een mandje activa als beveiliging.

Reserve is een digitale valuta met een stabiele en reële waarde die helpt om welvaart op te schalen en wereldwijde economieën in staat te stellen hun geld wereldwijd te beschermen en te gebruiken. Reserve is bedoeld om burgers te redden van economieën die momenteel hyperinflatie doormaken. Het Reserve Rights project is een open-source project met 23 repositories zonder gepubliceerde releases.

Veilig aankopen van Reserve Rights Token

Reserve Protocol is gericht op het ontwerpen van een gedecentraliseerde stablecoin met een netwerk van fiatvaluta om zich heen. Het project werd aanvankelijk gesteund door een mand met tokenized assets. De Reserve Rights (RSR) is een hulp token welke via zijn twee primaire functies de prijzen van de stablecoin controleert.

Er zijn veel verschillende brokers waar jij RSR kunt kopen met behulp van een creditcard, debet kaart of een andere cryptocurrency zoals de Bitcoin (BTC). Eén van deze brokers is Binance. De voordelen van het kopen van RSR hier is dat je profiteert van de lagere wisselkoersen en de verhoogde liquiditeit maakt snel kopen en verkopen mogelijk.

Daarnaast kun je RSR ook kopen bij Poloniex. Poloniex is een zeer populaire uitwisseling voor veel cryptohandelaren die een sterk scala aan activa willen combineren met grote waarde. Ben jij vooral geïnteresseerd in altcoins? Dan is OKEx de broker voor jou. OKEx is een populaire keuze voor veel handelaren, vooral diegenen die willen handelen in een breed scala aan altcoins en dit omvat Reserve Rights (RSR).

Hoe veilig jouw Reserve Rights Tokens opslaan?

Reserve Right (RSR) bevindt zich op Ethereum-netwerk (ERC-20), zodat het kan worden opgeslagen met elke ETH-compatibele wallet. Je kunt ook je munten opslaan op beurzen na aankoop. Echter het wordt aangeraden om een speciale wallet te gebruiken voor beveiliging en langdurige opslag. Hardware wallets bieden de meeste veiligheid maar kosten vaak geld. Ze zijn de beste keuze voor degenen die veel waarde opslaan of van plan zijn om Reserve Rights Tokens op lange termijn vast te houden.

De twee beste wallets die momenteel beschikbaar zijn voor RSR zijn de Infinito Wallet en Grootboek Nano S. De eerste is een online en mobiele wallet die jij kunt downloaden op jouw telefoon. De tweede wallet is een hardware wallet waarmee jouw cryptocurrencies veilig offline zijn opgeslagen.

Conclusie

Blockchain-technologie evolueert en de economie die gepaard gaat met cryptocurrencies groeit en rijpt, waardoor het voor het ene project steeds moeilijker wordt om zich te onderscheiden van alle andere. Het Reserve Protocol concurreert met een grote groep stablecoins en probeert wereldwijd de dominante stablecoin te worden. Het staat in dat opzicht voor veel uitdagingen, maar heeft wel een ongelooflijk sterk en getalenteerd team dat zich inzet voor de uitdaging om een gedecentraliseerde, wereldwijde, digitale stabiele valuta te creëren.

Reserve heeft al aanzienlijke vooruitgang geboekt, maar het is een project met een zeer lange tijdshorizon. Het is niet te zeggen wanneer het project in volledige onafhankelijkheid en decentralisatie begint te bewegen. Maar voor degenen die het eens zijn met de filosofische neigingen van het project en wat ze proberen te bereiken, kan ondersteuning worden gegeven door de RSR-governance-tokens te kopen en vast te houden. Als het project zijn doelstellingen bereikt dan kan dit een zeer winstgevende langetermijninvestering zijn, maar het moet worden beschouwd als een long-shot in de huidige staat van ontwikkeling.

No coins selected