VGX Koers

Voyager Token (VGX) is een bekende cryptocurrency op de markt. Vele handelaren denken dat deze cryptocurrency relatief nieuw is. Echter, dit is niet waar. Voyager Token is al een tijd lang actief op de cryptomarkt onder verschillende namen. Voordat de token de naam Voyager Token actief was ging de cryptocurrency geschuild onder de naam Ethos Token (ETHOS/BQX). De makers geloofden dat de rebranding de gemeenschap en gezamenlijke bedrijven een kans zal geven om een gereguleerde crypto-broker op te bouwen die de cryptomarkt verdient.

Kennismaking met Voyager Token

Voyager Token (VGX) is de token welke hoort bij de bekende Voyager cryptocurrency exchange. De exchange scheidt zich van zijn concurrenten door te beweren een commissievrije broker te zijn. Zijn slimme bestelrouter stelt klanten in staat om op meerdere beurzen te handelen. Naast het hebben van een fiat-gateway, biedt het platform ook marktgegevens, interactieve grafieken, crypto-onderzoek en tot 9% interesse in stablecoins, samen met stakingsrendementen voor Bitcoin en andere cryptocurrencies als gebruikers ze in hun exchange wallets achterlaten.

Bitvavo crypto

Het Voyager Token genereert rente (APR) wanneer deze in de Voyager-app wordt gehouden en biedt binnenkort cashback-beloningen en andere exclusieve functies. De Voyager-app biedt beleggers ongeëvenaarde toegang tot de cryptomarkt met verbeterde prijsontdekking en toegang tot liquiditeit en snelheid via de slimme orderroutertechnologie.

Voyager Token

Toen de Ethos- en Voyager-teams elkaar voor het eerst ontmoetten, realiseerden beide partijen zich dat er een diep gedeelde visie en missie was. Ethos is gebaseerd op het idee om een financieel ecosysteem op te bouwen dat open, veilig en eerlijk is voor iedereen. Voyager maakt cryptomarkten toegankelijker en veiliger voor consumenten, en hun product was zeer in overeenstemming met de oorspronkelijke visie van Ethos. Beide partijen hadden technologie en expertise die elkaar aanvulden en wisten dat ze door samen te werken de middelen en het bereik zouden hebben om de gevestigde bedrijven in de ruimte uit te dagen.

Voyager Token is de token die hoort bij de crypto-broker Voyager. Voordat de naam Voyager actief was droeg de crypto-broker de naam Bitquence (BQX). Het doel van Voyager is om de acceptatie van de blockchains te vergroten en versnellen, om cryptocurrencies meer toegankelijk te maken voor beginners en om cryptocurrencies te democratiseren. Bij de crypto-broker van Voyager Token kun je verschillende cryptocurrencies kopen om deze vervolgens te verhandelen op de cryptomarkt.

Bitvavo crypto

De toepassing van Voyager Token in de praktijk

De Voyager crypto trading app werd medio januari 2019 uitgebracht en groeit sindsdien gestaag in populariteit. Het is beschikbaar in de VS (behalve New York) en verwacht de komende maanden toegang toe te voegen voor Canadese gebruikers en Europese gebruikers. De toenemende populariteit van de app is te wijten aan het gebruiksgemak en de Smart Order Routing-engine die de beste prijzen vindt en doorgeeft aan de handelaar. In tegenstelling tot veel andere beurzen heeft Voyager geen extra kosten en commissies, maar neemt de exchange gewoon een klein deel van de spread.

De mobiele Voyager-app is de ster van het platform en vanaf februari 2021 is het de enige manier voor de meeste mensen om met Voyager te handelen. De mobiele app biedt handelaren de volledige functies en mogelijkheden die nodig zijn om succesvol te handelen in de cryptocurrency-markten. Als mobiele crypto-investeringsapp is Voyager ontworpen om handelaren een breed scala aan crypto-activa te bieden in een gebruiksvriendelijke interface. Of je nu een ervaren cryptohandelaar bent of nieuw in de activiteit, je zult merken dat de Voyager-app heel gemakkelijk te gebruiken is.

Het VGX-token is het native token van het Voyager-ecosysteem en wordt gebruikt om gebruikers binnen dat ecosysteem te belonen door middel van cashback-beloningen, interesse in de Voyager-portemonnee en via andere mechanismen in het Voyager Loyalty Program. Het gebruik van een broker-uitgegeven token is niet ongewoon en is gezien in gebruik door andere beurzen zoals Binance (BNB).

Veilig aankopen van Voyager Token

Voyager Token kun je kopen (en verkopen) met behulp van verschillende fiatvaluta’s zoals bijvoorbeeld de Amerikaanse dollar of de euro. Ook is het mogelijk om VGX te kopen met behulp van andere cryptocurrencies zoals de Bitcoin of Ethereum. Vaak is het goedkoper om VGX te kopen met cryptocurrencies dan met fiatvaluta.

Het kopen van cryptocurrencies zoals Voyager Token gaat via een broker of exchanges. Vaak moet jij een account aanmaken en wat gegevens verifiëren voordat jij kunt beginnen met het kopen van VGX. Het is uiteraard belangrijk dat jij jouw broker goed onderzoekt op veiligheid voordat jij deze gebruikt. De meest populaire exchanges om VGX te kopen zijn de Voyager App en Binance.

Hoe veilig jouw Voyager Token opslaan?

Eén van de beste plaatsen om Voyager Token (VGX) op te slaan, is in een gecodeerde hardware wallet zoals die gemaakt door Ledger of Trezor. Hardware wallets gebruiken extreem high-end encryptie technieken om jouw geld veilig en beveiligd te houden tegen geavanceerde netwerkaanvallen of zelfs eenvoudige oplichtingspraktijken.

Wallets die zowel mobiele als desktopversies aanbieden, zijn uiterst handig, maar kunnen ook minder veilig zijn, simpelweg omdat het team ervoor moet zorgen dat er geen exploits aanwezig zijn op alle versies. Als je een actieve handelaar bent die snelle toegang tot fondsen vereist, kun je Vogyager Token (VGX) ook opslaan op een Exchange die dit ondersteunt.

Conclusie

Voyager Token is het native token van Voyager cryptocurrency exchange. Dit is een commissievrij crypto handelsplatform. Voyager gebruikt VGX om gebruikers binnen het grotere Voyager-ecosysteem te belonen, hoewel deze altcoin ook beschikbaar is via verschillende andere brokerageplatforms, met een focus op mobiele applicaties. Wanneer Voyager-gebruikers VGX kopen en vasthouden op het Voyager-platform, verdienen ze tot 5% rente op hun cryptosaldo. Zoals veel exchange-native tokens stimuleert VGX gebruikers om het brokeragesysteem waarin het leeft te gebruiken.

No coins selected