xSUSHI Koers

Naast het genereren van passieve inkomsten voor SUSHI stakers, creëert deze open markt operatie ook constante koopdruk voor de token. Gezien het feit dat SushiSwap gemiddeld ongeveer $ 0,5 miljard aan handelsvolume per dag bedraagt, komt de winst uit de 0,05% vergoeding die in alle pools in rekening wordt gebracht neer op ongeveer $ 250.000 per dag.

Kennismaking met xSUSHI

De waarde propositie van het SUSHI-token is relatief eenvoudig: $SUSHI heeft waarde omdat het gebruikers recht geeft op een deel van de winst die wordt gegenereerd door de SushiSwap-beurs.

Bitvavo crypto

Als je een SUSHI-houder bent, kun jij je tokens inzetten in de SushiBar en een percentage verdienen van de winst die het platform maakt in verhouding tot je aandeel in de SushiBar-pool. De inkomsten in deze pool worden verdeeld in de vorm van xSUSHI-tokens, die in feite SUSHI-tokens vertegenwoordigen die op de open markt zijn gekocht met behulp van de winsten van de beurs.

xSUSHI is wat je krijgt als je SUSHI inzet op de nieuwe staking pagina. De xSUSHI inzet verdient een beloning van 0.05% van alle transacties. Maar hoe worden de xSUSHI beloningen verzonden? Wanneer gebruikers transacties uitvoeren op de SushiSwap Exchange dan wordt een vergoeding van 0.3% in rekening gebracht. 0.05% (1.6e van de vergoeding) wordt toegevoegd aan de SushiBar-pool in de vorm van LP-tokens voor de betreffende pool. Wanneer het beloningscontract wordt aangeroepen (minimaal eenmaal per dag) worden alle LP-tokens verkocht voor Sushi (op SushiSwap Exchange). De nieuw aangeschafte Sushi wordt vervolgens evenredig verdeeld over de xSUSHI-houders in de pool, waardoor hun XSUSHI nu meer SUSHI waard is. Momenteel zie jij het gewonnen bedrag pas als jij het hebt opgenomen.

Het begon als 1 SUSHI = 1 xSUSHI, maar net als LP-tokens verandert de prijs van xSUSHI in de loop van de tijd, afhankelijk van het aantal SUSHI-beloningen in de pool.

Bitvavo crypto

De volgende vraag is natuurlijk: hoe krijg je handelsbeloningen? Als je LP-tokens hebt dan krijg je automatisch 0.25% van alle transacties in je pool toegevoegd aan die pool. Je krijgt dus een proportioneel aandeel. Als jij xSUSHI hebt ingezet dan blijf jij 0.05% van alle handelskosten van alle pools ontvangen, evenredig verdeeld over jouw inzet.

De toepassing van xSUSHI in de praktijk

Door eerst hun Ethereum-portemonnee toe te voegen aan het SushiSwap-landbouwprogramma en vervolgens met succes twee activa te combineren in een slim contract, kunnen liquiditeitsproviders toevoegen aan SushiSwap-pools. De USDT/ETH liquiditeitspool van SushiSwap bestaat bijvoorbeeld uit reserves van vergelijkbare omvang in USDT en ETH. Daarna wisselen kopers tokens uit in de pool volgens de regels van het protocol.

SushiSwap smart contracts vereisen dat een koper dezelfde hoeveelheid tokens geeft en ontvangt om een algehele stabiele prijspool te behouden. Leveranciers worden gecompenseerd met protocolbetalingen, evenals SUSHI-tokens in ruil voor het behoud van liquiditeit in deze pools.

Providers zullen hun geld en hun “oogst”, de cryptocurrency die door de landbouw wordt verkregen, op elk gewenst moment inwisselen. Gebruikers hebben toegang tot de SushiBar-software als ze ervoor kiezen om meer cryptocurrencies te krijgen na het oogsten van hun SUSHI. De software helpt hen om hun SUSHI in te zetten om de xSUSHI-munt te verdienen, die bestaat uit SUSHI-tokens die op de open markt zijn gekocht en een deel van de gegenereerde kosten van de beurs.

Veilig aankopen van xSUSHI

Om xSUSHI (XSUSHI) te kopen op de meeste cryptocurrency beurzen, moet je al Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) hebben om mee te handelen. Het goede nieuws is dat jij gemakkelijk cryptocurrency kunt kopen bij Coinbase met jouw creditcard of zelfs bankrekening.

Bij het veilig aankopen van XSUSHI moet jij een account aanmaken bij een online broker. Vaak moet je hiervoor je e-mailadres en andere gegevens invoeren en verifiëren. Ook moet jij je financieringsbronnen instellen. Als alle gegevens ingesteld en verifieert zijn dan kun jij met behulp van een paar knoppen eenvoudig BTC en ETH kopen. Deze cryptomunten kun jij vervolgens omzetten in xSUSHI.

Hoe veilig jouw xSUSHI opslaan?

SushiSwap is een harde vork van Uniswap. Als zodanig is het boven op de Ethereum-blockchain gebouwd en is het compatibel met alle ERC-20-compatibele portemonnees. Het kernontwerp is bijna exact voor Uniswap met de belangrijkste verschillen die zich voordoen in gemeenschapsgerichte functies en voordelen.

Voor het bewaren van SUSHI hoef jij niets ongewoons te doen. Jij kunt dit digitale activum opslaan in elke ERC-20-compatibele niet-bewaarportemonnee. De markt zit vol met gratis opties om uit te kiezen. MetaMask en WalletConnect zijn beide populaire opties die zeer weinig installatie vereisen en gratis te downloaden en te gebruiken zijn. Zodra jij de portemonnee hebt geïnstalleerd wil jij een SUSHI-optie toevoegen via de knop ‘’tokens toevoegen’’. Van daaruit kun jij gemakkelijk SUSHI verzenden en ontvangen.

Als je een grote investering in SUSHI wilt doen of als je van plan bent om deze crypto voor langere tijd te verkopen, is een hardware wallet de beste optie. Hardware wallets houden jouw crypto offline opgeslagen in “cold storage ” De genoemde strategie maakt het niet mogelijk voor online bedreigingen om toegang te krijgen tot jouw bezittingen. De Ledger Nano S en de meer geavanceerde Ledger Nano X ondersteunen beide SushiSwap (SUSHI).

Conclusie

SushiSwap’s SushiBar is waar je SUSHI-tokens kunt inzetten om meer SUSHI-tokens te verdienen. Als jij je afvraagt waar deze beloningen vandaan komen, herinner je dan de eerder genoteerde handelskosten van 0.05%. 0,05% van alle handelskosten op SushiSwap worden toegevoegd aan de SushiBar pool in de vorm van SLP tokens.

Ten minste eens in de 24 uur kan het beloningscontract worden genoemd dat alle SLP-tokens in de SushiBar pool liquideert in ruil voor het automatisch kopen van SUSHI-tokens op de SushiSwap Exchange. Deze tokens worden vervolgens gedistribueerd naar alle gebruikers die SUSHI-tokens in de SushiBar staken in de vorm van xSUSHI-tokens, die kunnen worden omgezet in gewone SUSHI-tokens in de SushiBar.

Het SushiSwap-team ontwikkelt momenteel een governance-raamwerk genaamd Omakase DAO dat de controle over het protocol aan de gemeenschap zal overdragen. Iedereen met SLP-tokens die zijn ontvangen door liquiditeit te verstrekken aan de SUSHI-ETH-pool of degenen met xSUSHI-tokens (waarvoor ook SUSHI-ETH SLP-tokens nodig zijn om te krijgen) kan stemmen voor wijzigingen in SushiSwap.

No coins selected