• 5 - Waardering

AnycoinDirect review

AnycoinDirect is een Nederlandse partij welke het mogelijk maakt om diverse cryptocurrencies met onder meer iDeal te kopen. AnycoinDirect maakt deel uit van de vennootschap ‘Phoenix Payments’. Ze stond er om bekend het als eerste partij in Nederland mogelijk te maken om verschillende, specifieke altcoins zoals NEO aan te kunnen kopen met iDeal. Het aanbod van deze partij is inmiddels aanzienlijk uitgebreid. Tegenwoordig is het dan ook niet alleen mogelijk om Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en NEO te kopen bij AnycoinDirect, wat bovendien ook te denken van bijvoorbeeld IOTA, Stellar Lumens, Monero en Zcash? Wanneer jij op zoek bent naar een interessante partij om in te stappen in crypto met fiat-geld, dan is het zeker de moeite waard om kennis te maken met AnycoinDirect!

Aanbod

Klantenservice

Pros
  • Snelle (Nederlandstalige) klantenservice
  • Redelijk veel aanbod, waaronder crypto-crypto tranig
  • Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en geschikt voor beginners
Cons
  • Niet de goedkoopste, wat invloed heeft op je rendement

 

Bitvavo crypto

Welke cryptocurrencies kopen bij AnycoinDirect?

AnycoinDirect vindt het belangrijk dat haar klanten een keuze kunnen maken tussen de beste cryptocurrencies die er op de markt zijn terug te vinden. Het voegt dan ook uitsluitend cryptocurrencies aan haar aanbod toe welke over een bewezen usercase beschikken. Bovendien wordt elke cryptovaluta ook gedetailleerd geëvalueerd. Mede omwille van deze reden is een zeer kwalitatief aanbod met cryptocurrencies ontstaan. Naast Bitcoin is het dan ook mogelijk om direct een groot aantal verschillende altcoins te kopen via AnycoinDirect. Het gaat hierbij onder meer om Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar Lumens, IOTA, NEO, Monero, Dogecoin, Dash, PIVX, Stratis, Ethereum Classic, Zcash, Qtum, OmiseGO, Verge en Gulden. Ook Peercoin, Blackcoin en Bitcoin Cash worden aangeboden.

Wat zijn de voorwaarden om te kopen bij AnycoinDirect?

Op het ogenblik dat je gebruik wenst te maken van de diensten en mogelijkheden welke door AnycoinDirect worden aangeboden is het belangrijk om rekening te houden met de voorwaarden die door haar worden gehanteerd. Alle klanten van AnycoinDirect dienen in ieder geval een eigen account aan te maken op haar website. Op het ogenblik dat je dit hebt gedaan krijg je meteen het eerste level toegekend. Deze biedt echter slechts beperkte mogelijkheden om cryptocurrencies te kopen. Er geldt hiervoor dan ook een limiet van slechts 100 euro binnen 24 uur en amper 250 euro voor één week. Gelukkig is het vrij eenvoudig mogelijk om meteen door te stoten naar het tweede level.

Het tweede level kan je behalen bij AnycoinDirect nadat je een eerste bestelling hebt geplaatst. Nadat deze order is afgerond en er zeven dagen zijn verstreken kan je meteen genieten van hogere limieten. Let wel, je dient er ook voor te zorgen dat je mobiel telefoonnummer is geverifieerd. In totaal wordt er door AnycoinDirect gebruik gemaakt van vijf verschillende levels. Vanaf level 3 wordt het belangrijk om je identiteit te bewijzen aan AnycoinDirect. Dit uiteraard omdat er vanaf dat ogenblik (veel) hogere bedragen kunnen worden geïnvesteerd in cryptocurrencies.

Bitvavo crypto

Om level 3 te worden dien je in ieder geval een kopie van je ID kaart of paspoort aan te leveren. Bovendien moet je eerste order ook ten minste 14 dagen oud zijn. Deze laatste vereiste geldt ook voor het level 4. Daarnaast dient er een bewijs van adres te worden aangeleverd welke niet ouder mag zijn dan drie maanden. Om level 5 te worden dient er een video conversatie te worden gestart met het team van AnycoinDirect. Indien je voor dit level wordt goedgekeurd bedraagt de limiet plots 10.000 euro per 24 uur en 25.000 euro per week.

Keuze uit verschillende betaalmogelijkheden

De bedragen die je kan investeren bij AnycoinDirect zijn niet alleen afhankelijk van het level waarover je beschikt. Bovendien is het namelijk ook zo dat er sprake is van bepaalde, specifieke limieten afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Er worden door AnycoinDirect in ieder geval diverse betaalmogelijkheden aangeboden. Het gaat hierbij om:

• iDeal;
• SEPA;
• SOFORT;
• Bancontact (voor België);
• Giropay;
• MyBank;

Niet alleen het bedrag welke je precies kan investeren kan verschillen, daarnaast is het eveneens perfect mogelijk dat ook het aantal transacties per 24 uur (sterk) is beperkt. Wat dit betreft beschik je dan ook over net wat minder vrijheid in vergelijking met de echte cryptocurrency exchanges… al spreekt het voor zich dat je ook bij dergelijke partijen steeds vaker rekening dient te houden met niet onaanzienlijke restricties.

Verkopen via AnycoinDirect

Het spreekt voor zich dat het niet alleen maar mogelijk is om cryptocurrencies te kopen via AnycoinDirect. Je kan er dan ook perfect en op zeer efficiënte manier voor kiezen om een deel van jouw portefeuille met cryptovaluta’s via deze partij te verkopen. Coins verkopen via AnycoinDirect is niet alleen erg eenvoudig, daarnaast ben je ook nog eens verzekerd van een snelle uitbetaling van jouw verkooporder. Dit zorgt er voor dat je dus met andere woorden in geen tijd een stukje crypto terug kan omzetten naar fiat-geld op je bankrekening. De fees die door AnycoinDirect in rekening worden gebracht liggen hoger dan deze van de gespecialiseerde cryptocurrency exchanges. Ze zijn echter concurrentieel met gelijkaardige partijen die hun diensten aanbieden op de Nederlandse markt.

Coin-to-Coin trading bij AnycoinDirect

In het jaar 2018 heeft AnycoinDirect er voor gekozen om zogenaamde ‘Coin-to-Coin trading’ toe te voegen aan haar platform. Deze vorm van handelen maakt het mogelijk om meteen de ene cryptocurrency om te ruilen voor de andere zonder dat er daarvoor tussenkomst is vereist van een bankrekening met fiat-geld. Zou je bijvoorbeeld graag een stukje van je aandeel in Ethereum willen wisselen voor Ripple? Dan is dat een koud kunstje bij AnycoinDirect! De mogelijkheid om aan coin-to-coin trading te doen bij deze partij zorgt er meteen ook voor dat er geen tussenkomst van een exchange meer is vereist. In het bijzonder voor beginnende investeerders in cryptocurrencies is het zonder meer de moeite waard om deze vorm van direct handelen tussen diverse cryptovaluta’s van naderbij te bekijken.

AnycoinDirect klantenservice

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je bij het plaatsen van een koop- of verkooporder tegen een bepaald probleem aanloopt. In dat geval kan je er voor kiezen om contact op te nemen met de klantenservice van AnycoinDirect. De klantenservice kan worden gecontacteerd op de volgende manieren:

• Door een e-mail te sturen naar support@anycoindirect.eu;
• Door te bellen naar het nummer 0413-74.71.74;
• Door middel van het contactformulier op de website;
• Door gebruik te maken van de live chat op de website;

Op het moment dat je dus met andere woorden tegen een bepaald probleem aanloopt zal je steevast kunnen vaststellen dat je snel zal worden geholpen door de medewerkers van de klantendienst. Zo wordt investeren in cryptocurrencies voor jou nog veiliger en interessanter.

Conclusie; een interessante aanbieder van cryptocurrencies

Heel wat mensen kiezen er regelmatig voor om in te stappen in crypto met fiat-geld. Wanneer jij dit eveneens van plan bent kan het de moeite waard zijn om daarvoor te kijken in de richting van een partij zoals AnycoinDirect. Deze aanbieder staat er in ieder geval om bekend erg betrouwbaar te zijn. Bovendien beschikt ze over een gebruiksvriendelijk platform welke het mogelijk maakt om direct te investeren in cryptocurrencies met fiat-geld. In het bijzonder voor de beginnende investeerder in cryptovaluta’s is het een absolute aanrader om te overwegen om cryptocurrencies te kopen via een partij zoals deze AnycoinDirect.

© 2021 - Crypto.nl | Privacy disclaimer | Contact

No coins selected