Wacht niet tot het te laat is: Cryptocurrencies kopen en meedoen met geld verdienen!

Gaat Apple Bitcoin en crypto betalingen toestaan in de toekomst? Leestijd: 2 minuten

Apple CEO Tim Cook heeft cryptocurrency in zijn bezit. Dit heeft de crypto en tech sector met stomheid geslagen. De openbaring kwam nadat een interviewer vroeg naar het bezit van Bitcoin of Ethereum.

Bitvavo crypto

Appeltje voor de dorst?

De CEO laat weten het redelijk te vinden om activa te bezitten in een gediversifieerde portefeuille. Beleggingsexpert Anthony Pompliano verklaarde de uitspraken van Cook.

Hij legt ook uit hoe dit de huidige crypto industrie zou kunnen veranderen. Tim Cook maakt ook duidelijk dat zijn keuze niet betekent dat Apple in de toekomst cryptocurrency betaling zou gaan accepteren. 

Crypto als onderdeel van Apple activiteiten

Pompliano denkt daar echter anders over. Dat terwijl de expert erkend niet veel kennis te hebben over de cryptocurrency investeringen van de CEO. 

Bitvavo crypto

Toch is Pompliano hoopvol dat cryptocurrencies onderdeel zouden kunnen gaan uitmaken van Apple’s activiteiten. Anthony Pompliano vraagt zich af ook het onderstaande af:

“Zou er een dag komen waarop Apple Bitcoin of andere crypto betalingen gaat toestaan? Naar mijn mening wel. Is er een dag waarop wordt begonnen met Web 3 of andere technologieën? Absoluut!”

Daar voegt de beleggingsexpert aan toe:

“Crypto zal geen aparte industrie worden. In plaats daarvan zullen cryptocurrencies infiltreren binnen alle bestaande activa en alle bestaande industrieën.”

Niet langer een taboe

Er is één ding waar Pompliano duidelijk opgewonden over is. Praten over cryptocurrency wordt steeds “cooler”. Iemands professionele reputatie wordt niet meer in gevaar gebracht. 

Pompliano zegt:

“Natuurlijk kun je praten over crypto. Het carrière risico is namelijk weggenomen. Of het nu Tim Cook is of iemand anders binnen een machtige positie. Bijvoorbeeld binnen de financiële of technologische industrie. Iedereen mag over deze technologie praten.”

Stimulans voor crypto adoptie

De expert suggereert ook dat tech leiders op dit moment onderzoek doen naar crypto. Ze nemen deel aan de sector om zichzelf te onderwijzen of om experts toe te kunnen voegen aan hun raad van bestuur.

Dit om ervoor te zorgen dat cryptocurrency hun eigen bedrijfsmodellen niet verstoort. Volgens Pompliano zou dit de adoptie van crypto in alle sectoren stimuleren. 

Innovatie met iCloud

Bitcoin naar Apple brengen is geen nieuw idee. iCloud zou zelfs kunnen helpen bij het transporteren en opslaan van cryptocurrency voor betalingen. Dat suggereerde Michael J. Saylor.

De medeoprichter van MicroStrategy beweert ook dat deze innovatie de zaken zou kunnen verbeteren en banken zou kunnen verslaan. Saylor zegt daar het volgende over:

“Stel je voor dat 100 miljoen mensen 10.000 dollar in de iCloud hebben zitten. Dan ben je zojuist toch ’s werelds grootste en meest winstgevende bank in de geschiedenis geworden?” 

© 2021 - Crypto.nl | Privacy disclaimer | Contact

No coins selected