Wacht niet tot het te laat is: Cryptocurrencies kopen en meedoen met geld verdienen!

Grote Binance Smart Chain bezitters veranderen hun crypto wallet Leestijd: 2 minuten

Het Twitter account van Binance Smart Chain toont een interessante gedragsverandering. Meerdere grote cryptocurrency bezitters veranderen hun portefeuille. 

Bitvavo crypto

Bitcoin en Ethereum

De top van de Binance Smart Chain heeft tot nu toe overwegend Bitcoin en Ethereum in hun bezit. Toch is er in de laatste 24 uur iets veranderd in de handel en de activiteiten.

De lange adem

Grote Binance Smart Chain whales vertonen geen tekenen van vertraging in hun gedrag. Bijvoorbeeld om meer munten te kunnen accumuleren. De top 1000 bezitters gaan voor de lange adem.

Ze hebben 11 cryptocurrencies bemachtigd. Beiden uit de top 20 reeks van cryptocurrencies. Bitcoin en Ethereum zijn als digitale activa het meest favoriet.

Bitvavo crypto

De top 11

Bitcoin verwerft een waarde van 14,91%. Ethereum zit daar met 12,75% iets onder. Ook Polkadot staat op een respectievelijke plaats.

Evenals Dogecoin die met ruwweg de helft van het equivalent goed is voor $46.070.284. ADA en LINK bezetten plaats 10 en 11. 

De winnaar is…

In de afgelopen 24 uur krijgt de memecoin Shiba Inu een klap te verwerken. Op 14 februari accumuleren grote Binance Smart Chain investeerders 140 miljard Shiba Inu tokens. 

Dat maakt Shiba Inu één van de meest populaire altcoins in de portefeuilles van de Binance Smart Chain top. De memecoin blijkt een duidelijke winnaar.

De zege duurt echter niet lang. De op één na populairste dogecoin staat nu op de negende plaats in de lijst van 15 februari. Het vertegenwoordigd een waarde van $26.252.727.

Optimisme

Bitcoin is en blijft de grootste cryptocurrency. Het stijgt voor het eerst sinds vorige week boven de $44.000 uit. Dit benadrukt het optimisme over de afname van de spanningen rond de Oekraïne.

Daardoor hebben beleggers weer zin in het investeren in een meer risicovolle activa. Ook andere digitale tokens zitten in de lift.

Ethereum stijgt met maar liefst 7%. Solana neemt een behoorlijke sprong met ruim 9%. Ook de DeFi favoriet Aave stijgt met ongeveer 7%.

 

© 2021 - Crypto.nl | Privacy disclaimer | Contact

No coins selected