Wacht niet tot het te laat is: Cryptocurrencies kopen en meedoen met geld verdienen!

Marktplaats MercadoLibre introduceert crypto aankopen in Brazilië Leestijd: 2 minuten

Online marktplaats MercadoLibre gaat voortaan het kopen en verkopen van cryptocurrency mogelijk maken via zijn digitale app. Dat maakte Bloomberg vandaag bekend.

Bitvavo crypto

MercadoPago

Ook de Latijns-Amerikaanse gigant MercadoPago wil crypto beleggingen aanbieden aan zijn klanten. De vicepresident van het bedrijf zegt dat er een brede uitrol wordt verwacht.

Tulio Oliveira laat weten dat er eerder deze maand al een kleinere pilot werd geïntroduceerd. Daarbij verklaarde de vicepresident van MercadoPago ook:

“Voordat we hebben besloten om in de wereld van cryptocurrency te stappen, hebben we de tijd genomen om voldoende kennis op te kunnen doen.”

Bitvavo crypto

Visa en Mastercard verkennen mogelijkheden

Het rapport komt op het moment dat e-commerce en digitale platforms de cryptocurrency omgevingen aan het testen zijn. Betalingsproviders Visa en Mastercard bieden al crypto ondersteuning aan.

Ook Paypal verkent deze mogelijkheden. Dit om te kunnen voldoen aan de vraag van klanten. Vorige week heeft Twitter een crypto team gepresenteerd. Deze doet onderzoek naar zijn gedecentraliseerde aanbod.

In de context van cryptocurrency aanbiedingen voegt MercadoPago ook het onderstaande toe:

“Dit heeft een transformationeel potentieel voor de toekomst en opent een nieuwe weg voor ons.”

$7,8 miljoen aan Bitcoin

Het rapport merkt op dat de topmannen van MercadoPago voorstanders zijn van crypto. Vorig jaar zou MercadoLibre voor $7,8 miljoen aan Bitcoin hebben gekocht. CEO Marcos Galperin zegt daarover:

“Crypto wordt een belangrijke ontwikkeling. Mensen proberen de waarde te behouden. Sommige crypto’s zullen dit per definitie doen. Dit omdat ze niet kunnen worden weggedrukt of gedevalueerd.”

Zakelijke kansen in crypto

Analisten hebben crypto kansen vastgezet om een enorm potentieel in het bedrijfsleven te openen. Ook de directeur van de centrale bank van Brazilië zegt daar iets over.

Bruno Serra heeft eerder al verklaard dat buitenlandse crypto investeringen in Amerikaanse aandelen het bedrag mogelijk kunnen verdrievoudigen.

Een ander onderzoek wijst uit dat handelaren die Bitcoin en andere crypto betalingen accepteren nieuwe klanten aantrekken. Dit heeft een positieve invloed op hun verkoop.

Amazon, Google en MoonPay

Natuurlijk zijn ook alle ogen gericht op Amazon. Het bedrijf zinspeelde naar het zetten van een grote stap in de cryptocurrency omgeving.

Ook Google is al een samenwerking aangegaan met Bakkt. Dit is een marktplaats voor digitale activa om crypto oplossingen op het platform te kunnen introduceren.

MoonPay Inc. is één van de meest toonaangevende aanbieders van infrastructuur voor crypto betalingen. Zij hebben recent een waardering van 3,4 miljard dollar bereikt. Wijzend op de opportuniteit in de sector.

 

 

© 2021 - Crypto.nl | Privacy disclaimer | Contact

No coins selected