Wacht niet tot het te laat is: Cryptocurrencies kopen en meedoen met geld verdienen!

Twitter test mogelijk Bitcoin Lightning tipfunctie voor Android Leestijd: 2 minuten

Twitter CEO Jack Dorsey laat geen toeval bestaan over zijn affiniteit met Bitcoin. De cryptocurrency munt is dan ook regelmatig terug te vinden op zijn social media platform. In de vorm van tweets, en cryptocurrency integraties.

Bitvavo crypto

Bitcoin tipfunctie voor iOS en Android apparaten

De tipping functie is vorige maand geïntroduceerd. Daarmee kunnen Twitter gebruikers influencers op het platform tippen. Dat kan via Bitcoin Lightning op iOS apparaten. Twitter test nu mogelijk dezelfde functie voor Android apparaten.

Jane Manchun Wong poste daar een tweet over. De onderzoeker uit Hongkong is populair geworden door het ontdekken van verborgen functies op bekende applicaties. Volgens haar is de bètaversie van de tipfunctie voor Android al gelanceerd.

Officiële aankondiging uitrol op 23 september

Twitter introduceerde zijn tipfunctie al in mei van dit jaar. Zo konden gebruikers hun favoriete ontwikkelaars een fooi geven. In eerste instantie was de functie gericht op het verzenden van geld via gecentraliseerde betalingsproviders.

Bitvavo crypto

Zoals Venmo, PayPal en Square Cash. Bitcoin betalingen die zijn aangedreven door Lightning Network zijn eind augustus toegevoegd aan de bètaversie. Op 23 september werd de uitrol voor iOS apparaten officieel aangekondigd door Twitter.

73% marktaandeel voor besturingssystemen

Zonder een datum te noemen heeft Twitter Android gebruikers destijds verzekerd dat de tipfunctie binnenkort beschikbaar zou zijn. Android apparaten hebben met 73% een groot marktaandeel voor besturingssystemen veroverd.

Het uitrollen van ondersteuning voor Android zou het gebruik van de functie onder cryptocurrency houders sterk verhogen. Het Lightning Network is verantwoordelijk voor Bitcoin betalingen via de tipfunctie van Twitter.

Toename in populariteit dankzij El Salvador

Dankzij El Salvador, hebben zij onlangs een hausse ervaren in het gebruik en de populariteit. Met een groeiende gebruikersbasis wordt het netwerk door velen gezien als een oplossing voor de tekortkomingen van Bitcoin.

Mede omdat het snelle en goedkope Bitcoin betalingen mogelijk maakt. Naast haar vermoedens omtrent de bètaversie, postte Wong ook een bericht over de ontwikkelingsvoortgang van het platform op het NFT front.

Ondersteuning voor NFT authenticatie

Vorige maand had Twitter aangekondigd dat het ondersteuning zal toevoegen voor NFT authenticatie. Daardoor kunnen gebruikers hun collecties tonen op hun profiel.

Het door Wong geplaatste bericht doet vermoeden dat Twitter een speciaal tabblad toevoegt voor deze verzamelobjecten. Dat terwijl gebruikers NFT’s kunnen bekijken en details over hen kunnen lezen op de mobiele applicatie.

 

 

© 2021 - Crypto.nl | Privacy disclaimer | Contact

No coins selected