Wacht niet tot het te laat is: Cryptocurrencies kopen en meedoen met geld verdienen!

Waar gaan Bitcoin en Ethereum na 26 november naartoe en waarom? Leestijd: 2 minuten

Korte termijn beleggers kunnen op dit moment het beste de andere kant op kijken. Bitcoin en Ethereum registreerden in de laatste paar uur hun grootste correcties van 3,38% en 5,58%. 

Bitvavo crypto

Het ergste is nog niet voorbij

Bitcoin daalde met 3,38% in de grafiek. Ethereum was goed voor een daling van 5,58%. Het ergste is waarschijnlijk nog niet voorbij. Dat geldt voor zowel Bitcoin als Ethereum.

Beide activa moeten zich mogelijk opmaken voor een onstuimig weekend. Maar welke katalysatoren hebben op dit moment mogelijk een grote invloed op de korte termijn handelssessies?

Koersen Bitcoin en Ethereum af op verlies?

Dergelijke korte termijn correcties kunnen geen enorme fundamentele veranderingen veroorzaken. Daarom is het goed om te kijken naar het marktsentiment voor beide activa.

Bitvavo crypto

Volgens bronnen zullen op 26 november meer dan 51.9k Bitcoin contract expiraties ingaan. Voor Ethereum zijn dat 297.8k opties die richting uitvoering lopen.

Mogelijk verlies voor 50% van de opties

Zowel Bitcoin als Ethereum opties hadden een meerderheid in call-aankopen. Dit betekent dat een groot aantal van de contracten verlies zal lijden.

Ruim 50% van de opties bereiken mogelijk de staat van verlies. Dit kan de markt sentimentaliteit mogelijk richting het weekend verder verzwakken.

De optiemarkt zal pas maandag een staat van re-test bereiken. De onvoorspelbaarheid daarvan zou de prijzen nog dieper kunnen laten dalen.

Naar welke niveaus moeten we uitkijken?

De daggrafiek voor Bitcoin vormt momenteel een fractal die niet persé bullish hoeft te zijn. Bitcoin behoud een bullish structuur totdat het boven de $53.000 in de grafieken blijft.

De prijs van Bitcoin kan tijdens het weekend een dip vertonen. Onder of rond de bandbreedte. Bij Ethereum zou de re-test zone iets lager kunnen liggen dan het huidige niveau.

Op dit moment lijkt de daggrafiek van Ethereum onder haar stijgende kanaal door te breken. Correcties kunnen leiden tot een daling van naar de $3600 of $3700 range. Alvorens te herstellen in de grafieken.

Maar, over zo’n enorme daling gedurende het weekend kan echter alleen maar gespeculeerd worden.

© 2021 - Crypto.nl | Privacy disclaimer | Contact

No coins selected