Wacht niet tot het te laat is: Cryptocurrencies kopen en meedoen met geld verdienen!

Binance wil verbeterde samenwerking met toezichthouders Leestijd: 3 minuten

Binance is de grootste cryptocurrency exchange ter wereld. De afgelopen jaren zijn bewogen geweest. Het bedrijf is actief in ongeveer 180 landen. Het dagelijkse handelsvolume bedraagt meer dan $ 2 miljard.

Bitvavo crypto

Mogelijk fysiek kantoor in Europa

Toezichthouders van over de hele wereld hebben het platform echter aan banden gelegd. Het gebrek aan een fysiek hoofdkantoor is één van de vele redenen daartoe. Yi He sprak hierover in een recent interview.

De medeoprichtster en CMO van Binance deelde haar standpunt over het evoluerende regelgevende landschap. Evenals de rol van het internet in de groei van crypto en de opkomst van même munten.

Yi He sprak ook over de noodzaak van een fysiek hoofdkantoor. Dit om te kunnen voldoen aan de behoeften van toezichthouders.

Bitvavo crypto

De industrie wordt volwassen

Binance heeft te lijden gehad onder de regelgevende acties van toezichthouders. In plaats van bezorgd zegt de CMO blij te zijn. Dit betekent dat de industrie volwassen aan het worden is. Daarover verklaarde ze;

“We hebben een strikt intern beleid opgezet. We vechten tegen handel met voorkennis en beschermen gebruikers tegen oplichters.”

Over het gebrek aan een fysiek hoofdkantoor laat Yi He weten dat Binance een shortlist heeft van 5 landen. Sommigen daarvan bevinden zich in Europa.  

Een bedrijf moet zijn activiteiten centraliseren

De CMO wilde niet verder ingaan op details. Het spreekt voor zich dat dit afhangt van welke regio’s een specifieke wetgeving voor cryptocurrency hebben.

CEO van Binance Changpeng Zhao heeft het belang van een hoofdkantoor al eerder aangehaald in een interview. Een citaat van Zhao luidt;

“Een bedrijf moet zijn activiteiten centraliseren. Dit om beter samen te werken met toezichthouders als het probeert om wereldwijde licenties goed te keuren.”

Internet en cryptocurrencies gaan hand in hand

Yi He zegt dat landen met een geavanceerde internetinfrastructuur weten dat internet en cryptocurrencies hand in hand gaan. Zoals het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Zij hebben de impact al ervaren.

Ook in landen waar de waarde van fiat valuta schommelt neemt de vraag naar cryptocurrency toe. Zoals in Afrika. Daar is de markt voor digitale activa het afgelopen jaar met meer dan 1.200% in waarde gegroeid.

Bitcoin en Ethereum zijn belangrijkste tokens

Grote cryptocurrency activa zijn de belangrijkste tokens om op te nemen in de wallet van een gebruiker. Zoals Bitcoin en Ethereum. Ook même coins zoals Dogecoin, Shiba Inu en Squid staan in de schijnwerpers. 

Yi He is geen fan van de laatstgenoemden en spoort anderen zelfs aan tot voorzichtigheid. Daarover zegt de CMO van Binance het volgende:

“Deze même coins zijn als grap begonnen. Ik denk niet dat het een lang leven heeft.”

Ongeacht deze “get-quick-rich” tokens, handhaaft ze sindsdien een bullish narratief voor de algemene cryptocurrencies. Ze laat weten dat crypto ook deel uit gaat maken van de mainstream financiële industrie.$

$116M voor cryptocurrency adoptie in Frankrijk

Over het algemeen heeft Binance belangrijke stappen ondernomen. In de eerste plaats om deze droom te verwezenlijken en om het proces van cryptocurrency adoptie te versnellen. 

Recent lanceerde Binance een initiatief van $ 116M om de adoptie van cryptocurrency in Frankrijk te kunnen versnellen. Om stappen te kunnen maken moet Binance nog steeds de regelgevende obstakels overwinnen.

 

© 2021 - Crypto.nl | Privacy disclaimer | Contact

No coins selected