Wacht niet tot het te laat is: Cryptocurrencies kopen en meedoen met geld verdienen!

Boom! Nieuwe All Time High voor Bitcoin Leestijd: 2 minuten

De nieuwe all-time high van Bitcoin is een feit. De munt is nu ruim 68.000 dollar waard.

Bitvavo crypto

De reden van Bitcoin’s ATH

De reden van de ATH is hoogstwaarschijnlijk de dramatische afname van het actieve aanbod in de afgelopen maanden. Beleggers hebben de munt vastgehouden. 

Bitcoin beleggers hoopte daarmee de prijzen te kunnen opdrijven. En dat is gelukt. Het aandeel van het Bitcoin aanbod dat de laatste 3 maanden inactief is geweest, is gestegen naar een recordhoogte van 85%.

De mijlpaal is op 8 november gepubliceerd in een rapport van Glassnode. “The Week Onchain” concludeert dat beleggers hun Bitcoin munten op dit moment vasthouden.

Bitvavo crypto

Lange termijn aandeelhouders slaan hun Bitcoin munten het meest actief op. In de achterliggende 12 maanden hebben zijn slechts 6.500 BTC per dag verplaatst.  

Het aandeel van het aanbod dat wordt aangehouden op gecentraliseerde exchanges daalt naar een record laagte van 12,9%. Bitcoin wordt steeds meer in opslag geplaatst, lijkt de accumulatie trend niet af te nemen.

5.000 Bitcoin: waarde van $ 338,6 miljoen

Glassnode meldt dat er vorige week ruim 5.000 Bitcoin zijn teruggetrokken van gedecentraliseerde handelsplatformen. Ze hebben een waarde van $338,6 miljoen.

Het rapport beweert ook:

“Waarschijnlijk bevindt de markt zich nog steeds in de rustige accumulatie fase. Onderbroken door lage activiteit, een grote exchange uitstroom en bescheiden doordachte uitgaven door ervaren aandeelhouders.”

Marktkapitalisatie overtreft Tesla en Facebook

Op 8 november noteerde Bitcoin zijn nieuwe all-time high van $ 68.000. De marktkapitalisatie overtreft zelfs die van Tesla en Facebook. 

Het rapport merkt op dat de toegenomen Bitcoin accumulatie van lange termijn aandeelhouders dient als voorloper op de vorige Bitcoin ATH van $ 66.000 in april 2021.

Dit aandeel bereikte in augustus 2020 een hoogtepunt van 80,6%.  Sinds het prijspunt van $ 66.000 hebben de aandeelhouders 0,73% van het Bitcoin aanbod uitgegeven. Het bewaarde aanbod daalde tot ongeveer 68%. 

 

© 2021 - Crypto.nl | Privacy disclaimer | Contact

No coins selected