Wacht niet tot het te laat is: Cryptocurrencies kopen en meedoen met geld verdienen!

Twitter omarmt Ethereum na vertrek Dorsey met het nieuwe Tips Leestijd: 2 minuten

Social media platform Twitter domineert vandaag het wereldnieuws. Vrijwel elke voorpagina is gereserveerd voor de nieuwe crypto en Ethereum gerelateerde onderneming van het bedrijf.   

Bitvavo crypto

Na Bitcoin ook Ethereum

Deze ontwikkeling komt slechts enkele maanden nadat Twitter Bitcoin opneemt in zijn Tips functie. Dat is mogelijk via het Lightning Network op mobiele apparaten. 

Mobiele gebruikers van het social media platform kunnen rekenen op een nieuwe functie. Zij kunnen Ethereum opnemen als onderdeel van Twitter native tipping. 

Tipping met Tips

Het team van Twitter heeft deze ontwikkeling vandaag aangekondigd. Zij willen wereldwijd zoveel mogelijk mensen een scala aan opties kunnen bieden. 

Bitvavo crypto

De functie op het hoofdprofiel van Twitter wordt ondersteunt door zowel iOS als Android. Het team laat in een Tweet op het social media platform weten:

“Via Tips ben je ook in staat zijn om iemands Bitcoin of Ethereum adres te kopiëren. Vervolgens kun je deze plakken in welke portemonnee je ook gebruikt.”

Ethereum ecosysteem

De nieuwe functie ondersteunt echter geen Ethereum Name Service en domeinnamen. Dat laat een gebruiker via een Twitter thread weten. 

De ontwikkeling volgt op de voortdurende verkenning van het Ethereum ecosysteem. Twitter lanceert in januari de NFT verificatie voor betaalde Twitter Blue abonnees.

Bye Jack “Bitcoin” Dorsey

Opmerkelijk is dat deze ontwikkeling wordt doorgevoerd na het vertrek van Jack Dorsey. De voormalig CEO is enkele maanden geleden vertrokken bij het social media bedrijf. 

Dorsey is een Bitcoin maximalist. Hij is beslist geen grote fan van ETH. Op dit moment leidt hij betalingsbedrijf Block. Voorheen bekend als Square. 

Pro Ethereum houding

De voormalig CEO van Twitter heeft ooit beweerd dat hij nooit Ethereum zou kopen. Twitter gebruikers speculeren dat de ontwikkeling te maken heeft met het vertrek van Dorsey. 

Het bedrijf wil volgens de gebruikers een pro Ethereum houding inluiden. De functie van Twitter ondersteund internationale fintech aanbieders. Waaronder Paga, Paytm en Barter door Flutterwave.

Dat betekent ook dat tipping wordt uitgerold in Nigeria, India en Ghana.

© 2021 - Crypto.nl | Privacy disclaimer | Contact

No coins selected